Nilüfer Müzik Festivali ile doğa ve müzik iç içe

BURSA ARENA / Haber Merkezi

‘Birlikte Güzel’ sloganıyla 7-9 Eylül tarihlerinde Balat Atatürk Ormanı’nda gerçekleşecek Nilüfer Müzik Festivali, Şebnem Ferah’tan mor ve ötesi’ne, Selda Bağcan’dan Ceyl’an Ertem’e, Kadebostany’den Intergalactic Lovers’a kadar önde gelen yerli ve yabancı sanatçı ve grupları ağırlayacak.

İlk kez 2015 yılında başlayan ve Bursa, Nilüfer Belediyesi’nin ‘birlikte güzel’ sloganıyla 7-9 Eylül tarihlerinde dördüncüsünü düzenleyeceği, Türkiye’nin en büyük müzik festivallerinden biri olan Nilüfer Müzik Festivali, farklı müzikal beğeniye hitap eden sanatçı kadrosuyla müzikseverleri coşturacak. 3 farklı sahnede müziğin aralıksız olarak devam edeceği festivalde, müziğin yanı sıra gerçekleştirilecek atölyeler, oyun alanı, tasarım stantları ile farklı ve yerel yeme-içme noktaları katılımcılara farklı deneyimler yaşatacak. Bilet satışları devam eden Nilüfer Müzik Festivali’nde isteyenler belirlenen alanda çadır kurarak, Balat Atatürk Ormanı’nın doğal güzellikleri eşliğinde konserleri izleyecek.

Festivalde 11’i yabancı toplam 28 isim ve grup yer alacak. Festivalin yerli isimleri arasında 70’li yıllara damgasını vuran, müziğin efsanevi ismi Selda Bağcan, rock müziğin güçlü sesi Şebnem Ferah ile 20 yıldır gönüllerdeki yerini koruyan mor ve ötesi ile birlikte Büyük Ev Ablukada ‘Fırtınayt’, Ceyl’an Ertem ve Ezhel gibi bir çok sanatçı var.

Nilüfer Müzik Festivali’nde yer alacak yerli isimlerin yanı sıra dünyadan Kadebostany, Metronomy, Evgeny Grinko, Findlay, Intergalactic Lovers, Leoniden, Weval ve Max the Sax gibi isimler de Türkiye'nin dört bir yanından gelecek müzikseverlerle buluşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.