Nilüfer Müzik Festivali, doğa ve müziğe doyurdu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

‘Birlikte Güzel’ sloganıyla 7-9 Eylül tarihlerinde Balat Atatürk Ormanı’nda gerçekleşen Nilüfer Müzik Festivali, Şebnem Ferah’tan mor ve ötesi’ne, Selda Bağcan’dan Ceyl’an Ertem’e, Kadebostany’den Intergalactic Lovers’a kadar önde gelen yerli ve yabancı sanatçı ve grupları ağırladı. 3 gün boyunca toplam 50 binden fazla katılımın olduğu festivalde, müzikseverler hem doğaya hem müziğe doydu.

İlk kez 2015 yılında başlayan ve Bursa, Nilüfer Belediyesi’nin ‘birlikte güzel’ sloganıyla 7-9 Eylül tarihlerinde dördüncüsünü düzenlediği, Türkiye’nin en büyük müzik festivallerinden biri olan Nilüfer Müzik Festivali, farklı müzikal beğeniye hitap eden sanatçı kadrosuyla müzikseverleri coşturdu. 3 farklı sahnede gerçekleşen ve aralıksız müzik keyfi sunan festivalde, müziğin yanı sıra atölyeler, oyun alanı, tasarım stantları ile farklı ve yerel yeme-içme noktaları katılımcılara farklı deneyimler yaşattı. 3 gün boyunca toplam 50 binden fazla katılımın olduğu Nilüfer Müzik Festivali’nde belirlenen alanda çadır kuran katılımcılar da, Balat Atatürk Ormanı’nın doğal güzellikleri eşliğinde konserleri izleme şansı buldu.

Festivalde 11’i yabancı toplam 28 isim ve grup yer alırken, festivalin yerli isimleri arasında 70’li yıllara damgasını vuran, müziğin efsanevi ismi Selda Bağcan, rock müziğin güçlü sesi Şebnem Ferah ile 20 yıldır gönüllerdeki yerini koruyan mor ve ötesi ile birlikte Büyük Ev Ablukada ‘Fırtınayt’, Ceyl’an Ertem ve Ezhel gibi birçok sanatçı performansları ile izleyenlere unutulmaz anlar yaşattılar.

Ayrıca dünyadan Kadebostany, Metronomy, Evgeny Grinko, Findlay, Intergalactic Lovers, Leoniden, Weval ve Max the Sax gibi isimler de Nilüfer Müzik Festivali’nde müzikseverlerle buluşarak, dünya müziğinden tatlar sundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.