Sarah Jio: "Benim de artık bir Türk kızkardeşim var"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Tüm dünyada kitapları milyonlarca satan ve romantik edebiyatın popüler ismi Sarah Jio, ilk kez Türkiye’de Pena Yayınları tarafından yayımlanan yeni romanı “Paris’ten Çiçeklerle” nin tanıtımı için Türkiye’ye geldi.

23 Eylül Pazar günü katıldığı iki imza gününde yaklaşık 1.500 kişiyle buluşan, kitapları 30 ülkede sevilerek okunan romantik yazar Sarah Jio, katıldığı bir radyo programında erkek kardeşinin bir Türk ile evlendiğini ve artık kendisinin de bir Türk kız kardeşinin olduğunu dile getirdi.

Bol bol yeni kitabından bahseden Jio, kendisini dinleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. “Diğer romanlarım gibi tarih konularını işlemek benim çok ilgimi çekiyor ve ikili hikâye kurgusunu çok seviyorum dediği yeni romanı için yazar, geçmiş ile günümüz arasında gidip gelmek de bir yazar olarak çok eğlenceli” diye konuştu. “Yazar olmak 7 yaşımdan beri hayalimdi!” diyen dünyaca ünlü yazar, “Bu benim için çok önemli ve kendimi de hep şanslı olduğumu hatırlatıyorum” diye konuştu.

SARAH JİO D&R’DA SEVENLERİYLE BULUŞTU!

Pena Yayınları tarafından İlk kez Türk okurlarıyla buluşan yeni kitabı “Paris’ten Çiçeklerle”nin tanıtımı için 23 Eylül’de Akasya ve İstinyepark AVM D&R’da imza günü gerçekleştiren dünyaca ünlü yazar, Türkiye’yi ve Türk okuyucularını çok sevdiğini dile getirirken, bir sonra kaleme alacağı hikayenin Türkiye’den izler taşımasını istediğini dile getirdi. Jio, hayranlarından romanın kahramanları için Türkçe isim alternatifleri de aldı.

Kelebek Adası, Mart Menekşeleri ve Böğürtlen Kışı gibi popüler kitaplarıyla Türkiye’de büyük bir okuyucu kitlesine ulaşan Sarah Jio, Paris’e aşk mektubum dediği yeni kitabında okuyucuyu 1940’ların Paris’ine götürecek. Kadın ruhuna dokunan duygusal hikâyeleri ve uzun süre etkisinde bırakan şaşırtıcı sonlarıyla bilinen yazar, “Paris’ten Çiçeklerle” romanında biri günümüzde diğeri ise 1940’larda Paris’te yaşayan iki kadının iç içe geçen hikâyelerine hayat veriyor.

Kitaplarında aşkın ve iyiliğin her zaman kazanacağına inanan Sarah Jio, Paris’ten Çiçeklerlerle’de 1940’lı yılların savaşla yıpranmış Paris’inde gönül yaralarını ele alırken günümüzde ise direnmeyi, affetmeyi ve sevmeyi anlatıyor.

New York Times çok satanlar listesinde yer alan ve Paris’ten Çiçeklerle için “En İyi Kitabım”olarak söz eden Sarah Jio’nun, yeni romanı Amerika’da da yayınlanmasıyla listeleri zorlaması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.