“Kod adı: Angel” Filmi sinemalarda

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Başrollerinde aksiyon filmlerinin aranılan ismi İngiliz Oyuncu Gerard Butler ile ABD’li usta Aktör Morgan Freeman ve Tim Blake Nelson’ın yer aldığı “Kod Adı: Angel”, 23 Ağustos Cuma günü tüm Cinetime’larda gösterime giriyor.

Aksiyon dozu yüksek filmde, Gerard Butler’ın hayat verdiği gizli servis üyesi ve başkan koruması Mike Banning’i, Başkan Allan Trumball’un hayatını tehdit eden Hava Kuvvetleri Bir saldırısı sonucunda hayatını ve kariyer seçimlerini sorgulamaya başlarken görüyoruz. Karalama kampanyasının hedefi haline gelen ve başkana suikast düzenleme teşebbüsüyle suçlanan Banning, gerçek tehdidi ortaya çıkarmaya çalışırken kendi ajansından ve FBI’dan kaçınmak zorunda kalıyor.

Yönetmen koltuğunda ABD’li Ric Roman Waugh’un oturduğu “Kod Adı: Angel”, 23 Ağustos’tan itibaren Cinetime salonlarında sinemaseverleri bekliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.