Kahkaha tufanı “Kanlı Nigar” sezon finali yapıyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Mustafakemalpaşa Belediyesi Bölge Tiyatrosunun, sahneye koyduğu ve izleyenleri kahkahaya boğan oyunu ‘Kanlı Nigar’ sezon finali yapıyor.

Sahnelediği başarılı oyunlarla seyircisi ile bütünleşen, 19 yıldır sergilediği üstün performansla da Bursa’da yerel tiyatronun öncü temsilcileri arasına giren Mustafakemalpaşa Belediyesi Bölge Tiyatrosu, 5 Temmuz Cuma günü sahneleyeceği son oyunla sezonu kapatacak.

Yaşamı boyunca erkeklerden çok çekmiş olan ‘Cihan Yandı Kanlı Nigar’ın trajikomik hikâyesinin sahneye aktarılacağı iki perdelik müzikli güldürü oyunu hafta sonu tiyatro severlerle buluşacak.

Sadık Şendil’in yazdığı, Ziya Kantir’in yönettiği geleneksel tiyatronun nadide eserlerinden ‘Kanlı Nigar’, 5 Temmuz Cuma saat 21.30’da Yalıntaş Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak izlenebilecek.

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.