İtalyan kemancı Anna Tifu, 25 Şubat’ta Bursa’da

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Tekfen Filarmoni; 2020 yılının ilk turnesine genç neslin önde gelen kemancılarından ve aynı zamanda pek çok uluslararası ödülün sahibi İtalyan sanatçı Anna Tifu ile çıkıyor. Şef Aziz Shokhakimov yönetimindeki konser; 25 Şubat’ta Bursa AKKM’de gerçekleşecek. Tam biletler 50 TL’den, öğrenci biletleri ise 10 TL’den satışa sunuldu.

Aziz Shokhakimov yönetimindeki Tekfen Filarmoni, 2020’nin ilk konser turnesine genç ve yetenekli kemancı Anna Tifu ile çıkıyor. Ernest Chausson’un Poème ve Maurice Ravel’in Tzigane eserlerini seslendirecek İtalyan sanatçının kemanı, 1716 yılı Antonio Stradivari yapımı. Programda aynı zamanda Johannes Brahms’ın Birinci Senfonisi ve Emmanuel Chabrier’nin Espaňa adlı eseri seslendirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.