Ekranların en çok konuşulan dizileri

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Televizyon ekranları birbirinden heyecanlı dizilerle ekran yarışını sürdürürken, reyting rekabeti geçtiğimiz ay da kıyasıya devam etti. Yaz dizilerinin başarılı performansı dikkatleri üzerine çekerken, sezon finalinde olan yapımların yazın da konuşulmaya devam ettiği görüldü.

Ajans Press’in gerçekleştirdiği medya incelemesine göre, yaz dizilerinin başarılı performansı, sezon arasında olan dizilerin ise hala konuşulma oranlarının yüksek olması dikkat çeken ayrıntılar arasında yer aldı. Temmuz ayının en çok konuşulan yapımı ise Star TV’de yayımlanan ve reytinglerde büyük başarı sağlayan Erkenci Kuş oldu. Dizi Temmuz ayı boyunca 211 haberle aadından söz ettirmeyi başardı.

TRT 1’in kült yapımları arasında yer alan Diriliş Ertuğrul, hakkında çıkan 176 yazılı basın haberiyle listenin ikinci sırasına yerleşti. Perşembe günleri Show TV’de yayımlanan ve başarılı reyting oranlarıyla dikkat çeken Meleklerin Aşkı, 131 haberle listenin üçüncü sırasında yer edindi. Fox TV’nin gençlik dizisi 4N1K İlk Aşk ise hakkında çıkan 112 haberle listenin dördüncü sırasına yerleşmeyi başardı.En çok konuşulan diziler arasında beşinci sırada ise 110 habere konu olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yer aldı.

İşte 1-31 Temmuz tarihleri arasında en çok konuşulan diziler;  

DİZİ İSMİ

KANAL

HABER ADET

ERKENCİ KUŞ

STAR TV

211

DİRİLİŞ ERTUĞRUL

TRT1

176

MELEKLERİN AŞKI

SHOW TV

131

4N1K

FOX TV

112

EŞKIYA DÜNYAYA HUKÜMDAR OLMAZ

ATV

110

KALBİMİN SULTANI

STAR TV

102

YASAK ELMA

FOX TV

92

ÇUKUR

SHOW TV

88

EGE’NİN HAMSİSİ

TRT1

85

KOCAMAN AİLEM

ATV

80

tolga.topcu@ajanspress.com.tr 444 7 212 - 1191

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.