Bursa’nın nabzı kültür sanat ile atacak

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediyesi tarafından planlanan ‘2019 – 2020 Kültür – Sanat’ faaliyetlerini tanıtarak, yeni sezonda Bursa’nın nabzının, kültür ve sanatla atacağını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Muradiye Salonu’nda gerçekleştirilen basın toplantısında, ‘2019 – 2020 Kültür Sanat’ programlarını anlattı. Bursa’nın çok değerli ve özellikli bir şehir olduğunu söyleyen Başkan Aktaş, kentin yeni etkinliklerle buluşacağını ifade ederek, “Kültür ve sanat, bir toplumun can damarıdır. Millet olarak 1000 yıllık geçmişimize baktığımızda, Orta Asya’dan Avrupa’ya uzanan engin bir kültür havzamızın olduğunu görürüz. Ecdadımız bizlere muhteşem bir tarih, kültür ve medeniyet mirası bırakmış. Bize düşen de bu mirası koruyup geleceğe taşımaktır” dedi.

Bursa’nın önemli bir altyapısının olduğunu ifade eden Başkan Aktaş, “Şehrimizi en güzel şekilde tanıtan etkinliklerin gerçekleştirilmesini, Bursa’da yaşayan herkese bu şehri sevdirmeyi hedefliyoruz. 2019 – 2020 sezonu, kültürle ve sanatla dolu dolu bir sezon olsun” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.