Bursa'nın güzide restaurantı "NEFES"  açıldı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Edebiyat dünyamızın usta şairlerinden Süleyman Düzgünoğlu Bursalılara yeni bir müzikli restaurant kazandırdı.

İhsaniye / Agora Çarşısında faaliyete geçen bu tesiste her akşam canlı olarak "saz dinletileri" sunuluyor. Son derecede modern ve kaliteli olarak dizayn edilmiş mekanda, daha içeri girerken güven, huzur ve samimiyetle karşılaşıyorsunuz. Saygılı, kibar ve tecrübeli bir hizmet kadrosu.. Kebaplar, yemekler nefis.. Anadolu'nun özgün müzik ve türküleri de yine tadına doyulmaz.  Ailece gönül rahatlığıyla hoş vakit geçirilebilir, şöyle huzur içerisinde "nefes" alınabilir bir ortam yaratılmış.

Aynı zamanda BURSA ARENA Şairleri arasında şiir eserlerini topluma sunan, Bursa'nın entellektüel isimlerinden bir "Gönül Adamı" Süleyman Düzgünoğlu, BURSA ARENA'ya yaptığı açıklamada, "Anadolu Türkülerimizi yaşatmak ve gelecek nesile taşımak temelinden olmak üzere, Bursa'ya böyle bir mekanı kazandırmaktan onur duyuyoruz. Tüm dostlarımızı ustalarımızın lezzetli yemeklerine ve türkü dinlemeye davet ediyoruz" dedi. 

Usta şair Süleyman Düzgünoğlu'nu, bu güzel faaaliyeti nedeniyle tebrik ediyor; tüm BURSA ARENA okurlarının da, aileleriyle birlikte "NEFES Restaurant"ı tercih etmelerini diliyoruz. REZERVASYON ; 0.224.247 11 20

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.