"BESTECİSİNDEN" Albümü 2019 yazına damga vuracak

BURSA ARENA / Tuğrul Sarıtaş

Müzik dünyasının sevilen başarılı yorumcusu Nurdoğan Öz, mayıs ayında piyasaya çıkaracağı 5’nci albümüyle sevenleriyle buluşacak. Yorumculuğun yanısıra besteleriyle de adını duyuran sanatçı, “Bestecisinden” adlı yeni albümünün 2019 yazına damgasını vuracağını belirterek hayli iddialı konuşuyor.

Mayıs ayında piyasa çıkacak olan yeni albümü için yoğun çalışma temposu içine giren sanatçı, bu arada kader arkadaşlığı yaptığı ve müzik dünyasının usta isimleri Burcu Karman, Murat Hasbay, Serkan Ahıskalı ile birlikte kurduklarını yeni müzik şirketinin mutluluğunu yaşıyor.

Nurdoğan Öz “Bu yeni albümümde dillerden düşmeyen aşk şarkılarını farklı bir saund anlayışıyla müzikseverlere sunacağım. ‘Bestecisinden’ adlı bu yeni albümüm mayıs ayında müzik marketlerde ve dijital platformlarda yerini alacak.” diyor.

Klasikleşmiş çizgisinin ötesinde her yaşa ve her Türk müziği dinleyicisine ulaşmayı hedeflediklerini belirten Nurdoğan Öz, mayıs ayının ilk haftasında da ilk video klip çalışmasının izleyiciyle buluşacağının müjdesini verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.