‘57. Uluslararası Bursa Festivali’nde ustalardan müzik ziyafeti

BURSA ARENA / Haber Merkezi

En güzel şarkılar Emre Altuğ ve Emel Sayın’dan…
‘57. Uluslararası Bursa Festivali’nde konser veren usta sanatçılar Emel Sayın ve Emre Altuğ, sevenlerine eşsiz bir müzik ziyafeti çekti.

‘57. Uluslararası Bursa Festivali’nde konser veren usta sanatçılar Emel Sayın ve Emre Altuğ, sevenlerine eşsiz bir müzik ziyafeti çekti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en uzun soluklu kültürel etkinliği olma özelliği taşıyan ‘57. Uluslararası Bursa Festivali’, bu kez sevilen sanatçılar Emre Altuğ ve Emel Sayın’ı ağırladı. Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu’nu dolduran binlerce sanatsever, ustaların müziğiyle keyifli bir akşamı doyasıya yaşadı.

Konserde ilk olarak Emre Altuğ sahneye çıktı ve en güzel şarkılarını hayranları eşliğinde seslendirdi. ‘Yıldırım Gürses Şarkıları’ albümünden de eserler seslendiren sanatçının ardından, Türk Sanat Müziği tarihine damgasını vuran Emel Sayın sahneye çıktı. Sayın, sempatik tavırları, güçlü sesi ve güzel yorumuyla hayranlarının gönlünü bir kez daha fethetti. Bursa’da adeta nostalji rüzgarı estiren usta sanatçı, konserin bir bölümünde Bursalı sanatçılar Zeki Müren ve Müzeyyen Senar’dan da şarkılar söyledi. Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı konserde, usta sanatçılar, konseri ilgiyle izleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a da festival nedeniyle teşekkür etti. Sanatçılar, iki saati aşkın konserin sonunda Bursalı sanatseverlerin alkışlarıyla ödüllendirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.