Ümit Yurtkuran; "Ramazan Ayı Bir Fırsat"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Doğal yaşam ve sağlık koçu Ümit Yutkuran, gazetemizdeki köşesinde Ramazan ayı münasebetiyle oruç ve sağlığımıza farklı bir yaklaşımda bulunuyor.    

"Bir insanın, her hangi bir şeye bağımlı hale gelmesi, her hangi bir şeyi alışkanlık haline getirmesi yada alışkanlıklarından vaz geçmesi 21 ila 28 gün civarında bir zaman alır. Ramazan ayı boyunca istikrarlı bir şekilde uygulayacağımız bir programla, hem kilo vermemiz kolaylaşacak, hem de sağlıklı bir bünyeye kavuşma yolunda ciddi bir adım atılmış olacaktır..."  diyen Yurtkuran'ın bu makalesine aşağıdaki linkte ulaşabilirsiniz.
 


LÜTFEN OKUYUN, YORUMLAYIN ve PAYLAŞIN ==>

http://www.bursaarena.com.tr/ramazan-ayi-bir-firsat-makale,1959.html

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hilal Ünver 6 yıl önce

Yazıda vurgulandığı gibi Hem ruhumuzun hem bedenimizin temizlendiği ilahi rızaya uygun bir Ramazan geçirmek duasıyla...

Avatar
Humye Senem 6 yıl önce

Allah razı olsun ne güzel ifade etmişsiniz zaafları yüzünden insan acı çekiyor ve çektiriyor rabbim sorumluluk bilinci kazanmayı Nasip etsin inşAllah hepimiz