Nasıl Hasta Oluruz ?..

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Doğal yaşam ve sağlık koçu Ümit Yurtkuran bu hafta yine ilginç bir konuyu irdeliyor.

"Tohumların pek çoğunun genetiği ile oynanmış, soframızdaki yiyecekler ve içeceklerin tamamına yakını fabrikasyon ve sağlığımız için zararlı ürünler. İlaç diye verdikleri kimyasalların faydasından çok daha fazla zararı var. Soluduğumuz hava bozuk (sigara vesaire içenlerinki bin beter), psikolojimiz bozuk ve bütün bunlara rağmen yaşamaya, çoğalmaya devam ediyoruz.." Diyen Yurtkuran'ın "Nasıl Hasta Oluruz" başlığındaki bu yazısının tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

.

LÜTFEN OKUYUN, YORUMLAYIN ve PAYLAŞIN ==>

http://www.bursaarena.com.tr/nasil-hasta-oluruz-makale,1726.html

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sadettin Aydın 6 yıl önce

Çok teşekkürler ümit bey. Yazılarınız sayesinde Allahın bize bahsettiği mucize halimize şükür ediyoruz. Allah razı olsun .

Avatar
Mesut Balta 6 yıl önce

Ümit abim bence çok güzel değinmişssiniz, bize yaşam koçluğu yaptıgınız için sonsuz tşk ediyoruz. Bu arada birde zayıflama adına yazılar istiyoruz çok tşk ederim . Takipteyiz Hocam sağlıcakla kalın Ayrıca konuyu parça parça atmanız daha güzel

Avatar
Fikret Çıtak 6 yıl önce

Her makalenizle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum, bizler ne mükemmel yaratılmış iz,siz bizlere bunu hatırlatarak dikkatimizi çekiyordu iz. Size çok teşekkür ederiz. İyi ki siz ve sizin gibi insanımız var, teşekkürler selamlar Sevgili Ümit Yurtkuran beyefendi

Avatar
Abdulkerim Kahraman 6 yıl önce

İfade edilen veriler oldukça vurgulayıcı. Ancak ansiklopedik bilgilere dönüşmüş. Bu bölümle başlık uyuşmamış!

Avatar
Mehmet Ali Acacı 6 yıl önce

Ümit Bey size çok teşekkür ediyorum bizlere insan vücudu ile ilgili çok güzel bilgiler veriyorsun ilgiyle takip ediyoruz zayıflama konularınada değinirseniz çok memnun kalıcaz Hayırlı günler diliyorum.