Dondurmaya en çok yakışan tatlılar

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bugün bir Bursa Markasındayız; Kent Meydanı AVM Meydanı ÖZSÜT'teyiz. 

Özsüt’ün geleneksel sütlü tatlılarının dondurmayla eşsiz uyumu, sıcak yaz günlerinde hafif tatlar arayanlar için farklı bir ferahlık.

Doğal çiftlik sütü ve pirincin özel değirmende öğütülmesiyle elde edilen sübye ile hazırlanan kazandibi, fırın sütlaç, tavukgöğsü gibi geleneksel tatlar, Özsüt’ün eşsiz dondurma çeşitleri ile birleşince lezzet şöleni yaşatıyor.

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt’ün günlük çiftlik sütüyle hazırlanan geleneksel dondurması, yaz aylarında sütlü tatlıların vazgeçilmez tamamlayıcısı oluyor. Maharetli ustalar tarafından dede yadigarı reçetelerle hazırlanan sütlü tatlılar, dondurmayla buluşunca yiyenlerin damağında şölene dönüşüyor.

80 yıldır değişmeyen lezzet

Geleneksel sütlü tatlılar, doğal çiftlik sütü ve pirincin özel değirmende öğütülmesiyle elde edilen sübye ile hazırlanıyor. Özsüt’ün alametifarikası, 1938’den beri aynı tarifle hazırlanan kazandibi, badem ve sütün muhteşem uyumunu yansıtan keşkül, hafif tadıyla vazgeçilmez tavukgöğsü, mis gibi kokusuyla fırın sütlaç, özel ocaklarda dibi karamelize edilen tavukgöğsü kazandibi en çok tercih edilen lezzetler arasında yer alıyor.

Formunu korumak isteyenlere özel

Özsüt, formunu korumak isteyenlere de nefis alternatifler sunuyor. Stevia bitkisinin yapraklarındaki doğal özler kullanılarak hazırlanan, enerjileri yüzde 30 azaltılmış şekersiz fırın sütlaç, şekersiz kazandibi ve light dondurma daha hafif tatlardan hoşlananlar için ideal.

Özsüt’ün, bugün halen tarihine yaraşır şekilde özgün yöntemlerle hazırladığı tarifler, hiçbir katkı maddesi içermiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.