Diş kaybı yüzde yaşlanmaya neden oluyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Ağızda oluşan diş aşınmaları, kırılmaları ya da diş kaybı, yüz yapısında deformasyona ve yaşlanmaya yol açıyor. Oluşan deformasyonlar, gelişen diş tedavileri ile birlikte yüz gençleştirme çalışmalarında ve estetik değişimlerde tam bir bütünlük sağlıyor.

Bu anlamda uluslararası konuşmacıların katılacağı 2. Ağız Bakımı ve Diş Hekimliği konferansı, 14-15 Kasım tarihlerinde Renaissance Polat İstanbul Hotel de gerçekleşecek. Etkinlikte Dr. Güzin Kırsaçlıoğlu, hastaları günlük hayatlarından koparmayan acısız, hızlı tedaviler ve diğer uzmanlarla iş birlikleri hakkında önemli bilgiler verecek.

DOĞAL DİŞLERİ KORUMAK VAZGEÇİLMEZ

Dr. Güzin Kırsaçlıoğlu, “Modern tedavilerde doğal dişleri korumak hastalarımız için vazgeçilmezdir. Günümüzde diş hekimleri ve estetik cerrahlar, Yüz Değiştiren Diş Hekimliği ve Nöromusküler Diş Hekimliği operasyonlarında iş birliği içerisinde çalışıyor. Estetik diş hekimleri de artık diğer estetik uzmanları gibi yeni tedavi yöntemlerinde Minimal Invasive teknikleri kullanıyorlar. Ayrıca hastalarımız da bu yöntemi tercih ediyor.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.