Resim atölyesi kursiyerleri hünerlerini sergiledi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Nilüfer Belediyesi Beşevler Gençlik Merkezi Resim Atölyesi Yetişkin Grubu’nun karma sergisi Konak Kültürevi’nde açıldı.

Nilüfer Belediyesi Beşevler Gençlik Merkezi Resim Atölyesi Yetişkin Grubu hünerlerini Konak Kültürevi’nde sergiledi. 30 kursiyerin 9 aylık çalışmalarının yer aldığı sergi bir hafta boyunca açık kalacak. Eğitmen Sabriye Tanış Altun önderliğinde açılan sergide yağlı boya, akrilik ve karakalem çalışmalarından oluşan 58 eser yer alıyor.

Sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği sergi açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Başkan Vekili Fırat Emiroğlu katıldı. Nilüfer Belediyesi’nin her zaman sanatın ve sanatçının yanında olduğunu ifade eden Emiroğlu, Sabriye Tanış Altun ve öğrencilerini başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

Sabriye Tanış Altun da Başkan Bozbey ve Nilüfer Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından Altun ve Emiroğlu kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.