Özdilek Bursa Geçit’ten anlamlı sergiye ev sahipliği

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Özdilek Bursa Geçit, Hemofili ve Talasemi Derneği (HETADER) işbirliğiyle 27 Haziran - 5 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek anlamlı sergiye ev sahipliği yapıyor.

Sosyal sorumluluk konusunda örnek çalışmalara imza atan Özdilek Bursa Geçit, Hemofili ve Talasemi hastalıkları konusunda farkındalık yaratılmasına hassasiyet gösteriyor ve sağlıklı bebek doğumları için evlilik öncesi tarama testlerinin mutlaka yapılmasına dikkat çekmek için anlamlı bir projeye destek veriyor.

Kan hastalıklarıyla mücadele eden çocuklara ve sağlıklı bebek doğumlarına dikkat çekmek amacıyla düzenlenecek sergide, talasemi hastası Yusuf Kurhan ile Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkoloji servisinde takipli lösemi hastası Ali Mansour’un yetenekli elleriyle çizdiği resimler Özdilek Bursa Geçit’ te sergilenecek.

Serginin açılışı ise 28 Haziran günü HETADER Yöneticileri, Özdilek Holding Yöneticileri, AVM ziyaretçileri ve çocukların katılım sağlayacağı törenle yapılacak. Sergi AVM ziyaretçileri tarafından ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.