Mor Sanat “Karma Resim Sergisi” ile Bodrum’a damga vurdu…

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Sanatçı Semra Gönül’ün bir marka haline getirdiği Mor Sanat, aynı zamanda genç sanatçılara verdiği destek ile de dikkat çekiyor. 

8 Eylül Cumartesi günü Manifesto Cafe&Bar’da açılan “Sarı Yaz’a Merhaba karma sergisi” sanatçıları ve sanatseverleri bir araya getirdi. Mor Sanat sanatçıları son çalışmalarını karma sergide görücüye çıkardı.

Bodrum sanat ve sosyal yaşamına yıllardır bir hareketlilik ve kalite getiren Mor Sanat bugüne kadar açılan sergilerle adını yurt dışına kadar duyurmayı başardı.

Mor Sanat’ın kurucusu sanatçı Semra Gönül, bugüne kadar yaptıkları çalışmaları yeterli görmediklerini, bundan sonra edindikleri deneyimlerle çok daha başarılara imza atacaklarını söylüyor. “En büyük hedefimiz de sanata gönül vermiş olan gençlerimizin önünü açmak ve onlara destek olmak için bir çalışma programı oluşturuyoruz” diyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.