Gül Art Gallery'nin "5. Resim Sergisi" açıldı

BURSA ARENA / Haber Servisi

Bursa'nın ünlü ressam çifti Gülbin Şah Çeliker ve Veysel Çeliker'in sahibi oldukları GÜL ART  GALLERY'nin "5. Resim Sergisi" geçtiğimiz cumartesi günü Bursa Ördekli Kültür Merkezi'nde renkli bir törenle açıldı.

Bursa Vali Yrd. Abidin Ünsal ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın da iştirakiyle gerçekleşen açılış töreni, çok sayıda tanınmış sanatseverleri bir araya getirdi. Devlet protokolünün yanısıra resim sanatına ilgi duyan iş adamları, gazeteciler, akademisyenler, bürokratlar ve eğitimcilerin de iştirak ettikleri bu açılış töreni, Resim Sanatçıları Gülbin Şah ve Veysel Çeliker'in sempatik ve sıcak ev sahipliğiyle son derecede samimi bir havada gerçekleşti.

Gazetemiz imtiyaz sahibi ve İYİ Parti Bursa il yönetim kurulu üyesi Hüsamettin Taşdemir de törene katılmasını müteakiben talep üzerine yaptığı konuşmada; Bursa sanat dünyasına ve Bursa Arena Gazetesine de eserleriyle büyük katkı sağlayan Gülbin ve Veysel Çeliker sanatçı çiftini kutladı.. Bursa şehrinin sanatçıları ve sanatseverleri yönünden de çok şanslı ve zengin bir şehir olduğundan bahseden Taşdemir, böylesine güzide bir toplumun içerisinde yer almaktan onur duyduğunu söyledi.

Bu defa 5. Resim Sergisini açan GÜL ART GALERY'nin sergilenen eserleri arasında sanatçı Veysel Çeliker'in son kolaj çalışmalarındaki başarılı çizgisi özellikle dikkat çekerken; sanatçı eşi Gülbin Şah Çeliker'in de önceki değerli yağlıboya eserlerine 15 civarında yeni eser daha kattığı görüldü. 10 Şubat 2018 Cumartesi günü açılan serginin, 16 Şubat 2018 dahil 6 gün boyunca açık kalacağı öğrenildi.  

Sanatçılarımız Gülbin Şah ve Veysel Çeliker çiftini bu başarılı sergileri, sanatseverlere sundukları bu defa yeni kolaj ve yağlıboya eserleri nedeniyle yine kutluyor, sanat hayatlarında üstün başarılar diliyoruz.

İşte bu muhteşem sergiden birkaç anı görüntüler;

                                                                                   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kamuran 6 yıl önce

Ellerine emeklerine sağlık gerçekten çok güzel bir sergi

Avatar
Ayşe M. 6 yıl önce

hepiniz harikasınız. Taşdemir hocam bu çocukları desteklemeniz de çok güzel.