Usta Gazeteci REMZİ DİLAN Bursa Arena Ailesine katıldı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Ankara yazılı basın ve medya dünyasının tecrübeli yönetici ve kalemlerinden REMZİ DİLAN bundan böyle gazetemiz BURSA ARENA'daki köşesinde her hafta sizlerle birlikte olacaktır.

Kısaca hayat ve mesleki tecrübelerinden bahseder isek;
1948 Bitlis doğumlu Remzi Dilan, Van Alparslan Öğretmen Okulunndan mezun olduktan sonra Bursa iznik / Müşküle dahil Anadolunun muhtelif yörelerinde ilkokul öğretmenliği yaptı. 1974 yılında (okulun bugünkü adıyla)  Gazi Üniversitesi / İletişim Fakültesi gece bölümüne kayıtını yaptırarak yeni bir öğrenim sürecine girdi ve aynı yıl "gazetecilik" mesleğine de adım attı.
Mezun olduğu 1978 yılına kadar olan öğrenciliği boyunca Olay, Flash, Hür Anadolu ve Son havadis Gazetelerinde çalıştı. mezuniyetinden itibaren ise sırasıyla Akdeniz Haber Ajansı (AKAJANS), Tercüman ve Güneş Gazeteleriyle ANADOLU AJANSI'nda Parlamento Muhabiri ve yönetici kadrolarında çalışma hayatını sürdürdü.
Anadolu Ajansı'ndan emekli olduktan sonra da bu ajansın radyo ve görüntülü haber şirketi, Parlamentodan Politika Dergisi, Siyah Beyaz Gazetesi ile devamında Kanal E, HBB, TV 8 ve KANAL B televizyonlarında muhtelif görevler aldı.

Bunca yoğun bir mesleki tecrübe ve başarıların ardından, Bursa Arena Yayın Kurulu'nun davetini kabul eden Remzi Dilan; bugün itibariyle kendisine müstakil ayrılan köşesinde iç ve dış siyaset, ekonomi ve diğer sosyo-kültürel konular başta olmak üzere, her hafta bilgi, tecrübe ve değerlendirmelerini siz okuyucularıyla paylaşacaktır.

BURSA ARENA Ailesi olarak Değerli Yazarımıza "aramıza hoş geldiniz" diyerek tebrik ve teşekkür ediyoruz.

BURSA ARENA
Yayın Kurulu




Yazarımızın ilk yazısına aşağıdaki link'ten ulaşabilirsiniz.

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==> http://www.bursaarena.com.tr/haftalik-makale,745.html
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmet YILDIRIM 7 yıl önce

...::: hatırlıYORUM :::... Remzi'ciğim.."Bursa ARENA" ailesine hoş geldin..

Avatar
METİN BALCI 7 yıl önce

SEVGİLİ ARKADAŞIM, MESLEKDAŞIM REMZİ DİLAN'A YENİ GÖREVİNDE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM. SAĞLICAKLA KAL