Tarihçi - Yazar Koray Kamacı yazdı; "İstanbul'a gelen MOSSAD yetkililerinin ilginç görüşmeleri !.."
BURSA ARENA / Haber Merkezi

Tarihçi - Yazar Koray Kamacı'dan yine çarpıcı haberler ve iddialar;  "İstanbul’a gelen Mossad’ın özel temsilcileri bazı emekli ve görevde olan Askerler ile önemli görüşme içindeler.."

Gazetemiz köşe yazarlarından Tarihçi - Yazar Koray Kamacı bu haftaki "
Uyuyan Hücreleri Uyandırmak İçin Özel Ekip Devrede.." başlığıyla yayınladığı makalesinde yine görünenlerin ötesinden bir kısım güncel gelişmelerden bahsetti.

Kamacı bu yazısında ;"..Mossad’ın özellikle belli kanadın adamları ile yaptıkları görüşmeler ve kurumlarda özellikle hala gizli kalmış kripto adamları ile Referandum öncesi yaptıkları planlar önemli ! Özellikle Türkiye’nin Münbiç hamlesi sonrasında İsrail’in de planları tehlikeye girdiği için, bu konuda Mossad’ın Türkiye’de yoğun bir çalışma başlatması tesadüf olması gerek. Mossad’a taşeronluk eden Pkk Terör Örgütünün de bu noktada Mossad tarafından Türkiye’deki bazı önemli eylemlerde kullanılacağı bilgileri de göz ardı edilmemelidir. Pkk konusunda özellikle şehir yapılanmasındaki uyuyan hücreleri bu yolla uyandırılmak istenmektedir. Mossad özel temsilcilerinin yürüttüğü bu çalışma Türkiye’de Referandum öncesi kaos çıkarma planıdır..."
Şeklinde açıklamada bulunarak devamla; 
 "..Türkiye’de Mossad’ın hangi kanadın adamları ile görüştüğü hangi bazı emekli askerler ile gizli gizli buluştuğu ve Pkk’nın şehirlerdeki uyuyan hücreleri için yaptıkları çalışmaları bir bir deşifre etmek lazımdır. Bu konuda İstihbaratımız İKK faaliyetlerine hız vermelidir. Özellikle saha adamlarının aktif çalışması ve bu kişilerin saha muhbirleri konusunda dikkatli ve titiz bir çalışma yapılması gerekmektedir. Ayrıca bazı merkez şehirlerde de önlemler arttırılmalıdır. Ankara bu konuda çok önemlidir../.." diyor..

Koray Kamacı'nın bu sarsıcı iddiaları ve devletin ilgili yetkililerine önerilerini kapsayan yazısının tamamına aşağıdaki link'ten ulaşabilirsiniz..

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==>http://www.bursaarena.com.tr/uyuyan-hucreleri-uyandirmak-icin-ozel-ekip-devrede-makale,576.html

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.