Geri sayım başladı, seçime beş kala birilerinde kayış koptu. Diplomasının hakkını veriyor. Sınıf başkanlığı seçimi için yarışan ilkokul öğrencileri gibi seçmene vaadi, kek ve meyve suyu; pardon bir de yatıp yuvarlanacağız. Sonra birden level atladı..

45 gün evvel bedelli bekleyenlerin oyuna ihtiyaç hissetmiyordu, şimdi ihtiyaç duyuyor. 45 gün önce şehitlere saygısızlık diye hayır dediği bedelli askerliği 45 gün sonra saygıyı maygıyı unuttu secim sonu yerine getirecek, herşey mübah..

Yıl 21 Mart 2015 çok uzak değil..;

Yer ne Hollanda ne Belçika Türkiye’nin doğusunda bir il Diyarbakır !

Meydanda Habur’dan davul zurna ile gelen teröristler ve yandaşları var.

Bu meydanda terörist başı Aponun mektubu okutuldu, hem de devletin desteği ve sağladığı güvenlik ile ! Apo barış elçisi ilân edildi. İktidar yanlısı bütün tv kanalları canlı yayınladı. 29 ekim milli bayram gününde PYD/ YPG yi bu topraklardan geçiren bunlar. Seçime 5 kala milliyetçilik ayağı ile Mehmetçik kanı ile Münbiç’e giren yine bunlar ! Ve yine mübarek ağzından inciler...

"Münbiç’te Amerika’da vardığımız anlaşmayı adım adım hayata geçiriyoruz. Sınırda devriye geziyoruz" diyorlar.

Şu "terörist" dedikleri ABD'den ya da "Kimseden izin almayız" dedikleri ABD'den bahsediliyor sanırım.

Teröristle ortak operasyon, devriye !..

Ah ahh bir zamanlar MHP ye "şehit kanından beslenenler" diyen Akape; şimdi çek o ellerini T.S.K'mızın üzerinden !..

İşine gelmeyen yerlerden bir ses duyduğunda (atanamayan öğretmeni azarlayıp muhalefete havale ederken) şunu düşündün mü çok sayın haşmetli reyizimiz ?

Atanamayan Öğretmenler intihar ederken; 25 yaşında Üniversiteden yeni mezun, hiç bir tecrübesi olmayan milletvekili oğlunu +3600 ek gösterge ile 3'lü kararname ile Resmi Gazete’de yayımlanmak suretiyle Müşavir olarak atamaya hangi gerekçe ile onay verdiniz ?

"Tarımda Avrupa'da 1 numarayız" deyip Bulgaristan'dan saman ithal eden;

"Yerli savunma sanayimizi güçlendiriyoruz" deyip Rusya'dan füze alan;

"Yerli uçak yapıyoruz" deyip ABD'den yolcu uçağı alan tek ülkeyiz.

Ama bunları seçim sonrası düzelteceğiz, çünkü ülkeyi yöneten Mogadişu başkanını ve partisini bu sefer sandığa gömeceğiz.

Köprüyü, otoyolu, tüneli devletin arazisine yap;

Finansman kredisini devlet bankasından al,

Finansman garantisini hazineden al,

Geçiş garantisini devletten al,

Geçmeyenden yine para al,

Geçenden zorla nakit para al,

Bayramlarda yine ücret al..

Herşey millet için.. .

Araba alsan %60 vergi,

Depoyu doldursan %65 vergi,

MTV'sini ödesen %68 vergi,

Efkarlandım içeyim desen %70 vergi,

2 dal sigara içsen %82 vergi..

Ayrıca pardon da;

Muhalefetin "OHAL'i kaldıracağız" deme hakkı vardır. İktidarın "OHAL'i kaldıracağız" deme hakkı yoktur.

Muhalefetin "İşsizliği bitireceğiz" deme hakkı vardır. İktidarın "İşsizliği bitireceğiz" deme hakkı yoktur.

Yetkisi olanlar, vaat etmez iş yapar..

Allah kimseyi, evinin kirasını ödeyemiyorken 7 milyar liralık sarayda oturanları, 450 milyon liralık uçağa binenleri alkışlayacak kadar akılsız, şuursuz yapmasın.

Asgari ücretliyi %20 lik vergi dilimine sokup Mehmet Cengizlerin 450 milyon, yandaşların 4 milyar, operatörlerin 5 milyar vergi borcunu sıfırlayan hükümetimizi kutlar; Hala hükümeti "gariban halkın yanında" diye savunanlara da acil şifalar dilerim.

Siz kek yiyebilesiniz diye; 50.000 dolarlık çanta takıyorlar, 380 tane makam aracıyla Cuma’ya gidiyorlar, 7 uçak 4 helikopterle uçuyorlar, yazlık - kışlık saraylarda kalıyorlar, çocuklarını ABD'de okutuyorlar..

Her şey sizin için !..

YAZININ DİBİ: "Türk milliyetçiliği bir avuç kahpenin ihaneti ile kökü kazınabilecek bir fikir değildir !.." Necdet Sancar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.