Necdet BULUZ; "PKK'ya silah veren ABD'nin bize karşı yaptığı doğrudan düşmanlıktır !..
BURSA ARENA / Haber Merkezi

Gazetemiz köşe yazarlarında usta gazeteci Necdet Buluz bugünkü inceleme yazısında "Ortadoğu'da Türkiye'ye karşı Amerikan politikalarını"  bilinmeyen yönleriyle ortaya koydu.. Taşeron terörist örgütler" arkasındaki dünya ile savaş halinde olduğumuzu beyan eden Buluz, "Amerika, PKK’nın Suriye Demokratik Güçleri (SDG) adı altında Suriye'nin beşte birine yayılıp, Türkiye'ye karşı büyük bir tehdide dönüşmesine neden oldu. NATO anlaşması, üyelerine saldırıya uğrayan müttefiklerine yardım yükümlülüğü getiriyor. PKK ise NATO üyesi Türkiye’ye, yine NATO üyesi ABD'den aldığı silahlarla saldırıyor !.." şeklinde açıklamada bulunduğu yazısında devamla; "ABD, PKK'nın Suriye'deki kanadı PYD/YPG'ye her türlü gelişmiş silahı vermekte tereddüt etmiyor. Bu silahlardan bazılarını başta Türkiye olmak üzere çok sayıda ülkeye Kongre onay vermediği için satmıyor.." diyerek ABD'nin PKK'ya verdiği ağır silahları tek tek açıkladı.   

Necdet BULUZ'un "Ne bitmez PKK aşkıymış.." başlığında yazdığı bu ilginç araştırmasının tamamını okumak ve ABD'nin PKK'ya verdiği silahların neler olduğunu öğrenmek için aşağıdaki link'ten köşesine ulaşabileceksiniz.. Belge niteliğindeki bu araştırma ve tespitleri kaçırmayınız, okuyunuz ve paylaşınız.


OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==>

http://www.bursaarena.com.tr/ne-bitmez-pkk-askiymis-makale,715.html
 
 

Anahtar Kelimeler:
Necdet BuluzPYDYazarABDPKK
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.