Varoluş, enerjinin dansıdır. Değişen dönüşen çeşitli enerji yumağında maddeleştikçe akışkanlık azalmaktadır. Düşünce ise, şu anki bilgimize göre en hızlı akan enerji çeşitidir.

Bu açıklamayı yaşadığımız deneyle örneklemeye çalışalım:

İnternet üzerinden üç kişi ile “resimle içgelişim paylaşımları” yapmaktaydık. Bedenlerini e-mar çekimi yapar gibi gözlerini kapatarak düşünce ile taramalarını istedim. Akışın yavaşladığı, engellendiği yerde durmalarını ve oradaki hissi yakalamalarını rica ettim. Sonra bu hissediş kağıda karalayarak resimlendi.

Çalışmaya acı hissedilen yerin iyileştirilmesi ile devam ettik. Bunun için ellerimizi havaya kaldırıp kocaman bir saf enerji balonu aldığımızı ve onu kafamızdan geçirip acılı yerde patlatmamızı imgeledik. Dağılma ile çıkan enerjiyi ağzımızla yere, suya üfledik. Bu iyileştirmeyi birkaç kez yapabiliriz diye açıkladık.

Önce yaptığımız resme bu iyileştirme halini de renkli olarak eklemelerini söyledik.

Bu arada A arkadaşımızın davranışlarında, enerjiyi alırken bir kavga hissediliyor. Ne hissettiğini sorduğumda göğüsten sırta doğru bir ağrı ortaya çıktığını söyledi Acısı bizler tarafından da hissediliyordu. Yan yana olsaydık ona biyoenerji verebilir, onu topraklama yapabilirdik. Boyumu aşan bir paylaşıma mı katılmıştım?

B arkadaşımız fizik tedavide kullanılan bir yöntem denedi. Çaprazlama olarak elleri omuzlara koydurdu. Dirseklerin sağa ve sola yuvarlaklar çizmesini istedi.

C arkadaşımız, avuçlarını ağrıyan yere koymasını ona uzaktan şifalı enerji yollayacağını söyledi.

Ben onları izlerken ağırlaştığımı fark ettim. Ağzımla yere üflemeye ve öksürerek olumsuz enerjisi akıtmaya başladım. Ağırlaşmam esneme ve göz yaşı ile devam etti, A arkadaşımız rahatladı ve ikimiz de terlemiştik.

C arkadaşımız görüntülü aramada enerji yollayabildiği ve iyileşme sağladığı için mutluydu. Esasında hepimiz mutluyduk ve de şaşkın. Ben ağırlaşmıştım sadece ama on dakikada enerjimi çevirebilirdim.

Evet, daha önceleri telefonla karşıdaki kişinin sıkıntısını aldığım olmuştu.

Görüntülü telefondan enerjinin etkileme gücü hasta ve iyi edecek kadar güçlü müydü? Televizyonda insanların nasıl etkilenebileceğini düşününce, ürperdim!

Kişi, kendi bedensel enerjisini inanç ve yönlendirme ile olumluya çevirebilir. Bunun yanında bizim kullandığımız düşünce gücüydü. O ışıktan çok hızlı! Yaşadığımız deneyi algılamaya çalışalım:

Önce bilimsel olarak bakalım:

1- Enerji maddeye, madde enerjiye dönüşür.

2- Işık hızına ulaşan maddenin kütlesi çok büyür. Nesne büyüdükçe zaman yavaşlar.

3- Saf enerji fatomların kütlesi yoktur. Fatomların zamanı da yoktur. Aynı anda doğar büyür ölürler.

4- Madde hem parça hem dalgadır.

5- Evrenin bir müziği var, atomlar sıfıra yaklaşınca aynı hareketi yaparlar.

6- Evren aynı özün yansımasıdır, birbirine bağlıdır. Anında haberleşirler.

Aspect deneyi: İki parçacık çiftinden birine yapılan bir etki aralarında 100 ışık yılı olsa diğeri etkileniyormuş.

7- Enerji = mc kare

Enerji eşittir, Kütlenin ışık hızının karesi ile çarpımına.

Trilyonlarca eşit, düzenli DNA ya sahibiz. İnsan geni genleri yaratmak için kendinden % 3 ünü kullanır. Gerisi açıklanamaz, ama o boyutlar arası köprüdür bize. Tüm hücreler gelişim ister ve bir araya gelirler. Parmak ucu da bilinçlenir, onunla konuştunuz mu? Patrondan gelecek yönlendirmeyi beklerler. Onlarla, düşünce, ses, dans ile konuşun onlar katılacaklar. DNA mız boyutlar arası iken biz 3 boyutlu algıdayız. Aydınlanmaya başladıkça DNA titreşimleri artacaktır. DNA SANİYEDE 100 BİN kimyasal reaksiyona geçiyor ve bunu tüm hücrelerde eşzamanlı yapıyor. (DNA; protein ve aminoasitler)

Bu yaşamda bildiğimiz enerji çeşitleri:

1 Yerçekimi,

2 Elektromanyetik güç (Elektrik artı, eksi)

3 Radyoaktif güç (Atomları bozan)

4 Nükleer güç atomun çekirdeği hepsi artı olsa da bir arada tutar. Pozitif, artı güçlü enerji ve gücü! İnsanın özü gibi.

5- Ay ve güneş enerjisi.

Mistik boyuta göre:

Altay inancında, olumlu, olumsuz, değişken, onaylayıcı, dönüştürücü, geliştirici enerjiler bulunmaktadır. Bunlar genetik, biyolojik, kozmik, ruhani, Güneş, Ay, inanç, inorganik (şimşek, manyetik alan, zıt kutuplar) kaynaklıdır.

(TOM) Ay takvimine göre 8-12-13-14’üncü günleri pozitif enerji gelir. Ardıç dalı yakılarak dengelenir.

(OM) Ayın 15-16-17ci günleri negatif enerji olur. Karaardıç dalı yakılır, kötülük temizlenir.

Günlük yaşam BETA DALGALARI

İlahi yaşam, ALFA DALGALARI

Reikinin ilkeleri: Şükretmek, kıskanmamak, dürüst olmak, endişelenmemek, saygılı olmak! (Nefis eğitimi)

Kİ: evrensel enerji, yaşam gücüdür. Yaşam enerjisi, Hintte Prana, Çinde Çi,

Japonya'da Kİ olarak adlandırılır.

Rei; Ruhsal bilgelik, bilinç, ilahi enerjilerdir.

İlahi boyuttaki enerjiler:

1 Hayal gücü (Zihni ruhsal alana götürür, bilinç genişlemesi sağlar.)

2 Bilinç gücü

3 Sezgiler

4 Nur, olumlu enerji toplamıdır.

Yaşamda bildiğimiz enerjiler birbirine dönüşür ve eksilme oluşmaz. Bu enerjilerden duygusal ve otomatik akılda fazla harcanmadığında, artan enerji, ilahi, ruhsal enerjilere kayarak değişir. İnsan kendi enerjisini günlük, yatay akışta uyum ve tatmin yaşayarak, bilinç ile genişleyen enerjiyi birlik veya bütünsel akışa, öze akıtmak ile sorumludur.

https://www.youtube.com/watch?v=HV1-AjwDJwM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayşen Atalan 4 yıl önce

Yazıda gecen A kişisi benim. İyi hissetme sürecinde ben de ter içinde kaldım.

Avatar
Reyhan Balım 4 yıl önce

Aslında ne kadar güçlü ve özel olduğumuzu anlatan, çok güzel bir yazı. Teşekkürler Leyla