Gazeteci - Yazar Ali Bektan uyarıyor ; Kur'an diye dağıtılan "Gerçek Furkan" adlı kitap sahtedir, dikkat !..

 
BURSA ARENA / Haber Merkezi

Gazetemiz köşe yazarlarından Ali Bektan piyasalara Kur'an kitabı olarak sürülen "Gerçek Furkan" adlı kitabın sahte düzenlenmiş bir kitap olduğundan bahsederek; "ABD'li Evangelist bir misyonerin Kuran'ın isimlerinden birini kullanıp yazdığı 'Gerçek Furkan' kitabı Ortadoğu'da özellikle Irak ve Suriye de bedava dağıtılıyor.." dedi.

Bu haftaki makalesinde yer verdiği bu konuda Bektan; "Papaz Anis Shorrosh'un yazdığı; İncil, Tevrat ve Kuran'ı karışımından oluşan 77 surelik Gerçek Furkan krize neden oldu.. İncil mesajını bütün uluslara duyurmayı hedefleyen Evangelist tarikatının üyesi papaz Anis Shorrosh tarafından yazılan "Gerçek Furkan" tüm Müslümanları Evangelist tarikatına katmayı hedefliyor. Ortadoğu ve Körfez ülkelerindeki misyoner okullarında ders kitabı olarak okutulmaya başlanan kitap bedava dağıtılıyor.." şeklinde ilginç bilgilere ve uyarılara yer verdi.

Gazeteci - Yazar Ali BEKTAN'ın bu makalesini kaçırmayın; okuyun ve özellikle gençlerimize ulaştırın.

Makalenin tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz;

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==>http://www.bursaarena.com.tr/sahte-kur-an-furkan-a-dikkat-edin-makale,1215.html
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.