Gazeteci Yazar Ali Bektan; "Amerika İran’a karşı savaş açamaz, Irak gibi de kolayca işgal edemez"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Gazeteci Yazar Ali Bektan Amerika'nın İran'a savaş açamayacağını ve Irak gibi de kolayca işgal edemeyeceğini ileri sürüyor.

Bu haftaki makalesinde İran'daki halk hareketlerinin nedenleri ve olası sonuçlarını İran, Amerika ve İsrail'in izlediği politikalar yönünden irdeleyen Bektan; "Amerika için İsrail’in güvenliği ABD’den önce gelir. Amerika’da siz Tanrıyı eleştirebilirsiniz ama Yahudileri eleştirmezsiniz. Bu söz doğrudur. Çünkü Amerika’yı onlar kurdular ve devleti de 1776 dan beri kontrol ediyorlar.." diyerek; hayat pahalılığını bahane eden protestocuların büyük bölümünü gençlerin oluşturduğu ve bu neslin ise 90’larda doğan çocuklar olduğundan da bahsediyor.

Usta Gazeteci Yazar Ali Bektan'ın "İran Neden Hedefte" başlığındaki bu inceleme yazısının tamamına aşağıdaki link'ten ulaşabilirsiniz..;



LÜTFEN OKUYUN, YORUMLAYIN ve PAYLAŞIN ==>

http://www.bursaarena.com.tr/iran-neden-hedefte-makale,1502.html

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.