Bursa Şairleri "Kitap İmza ve Tanıtım Etkinliği" ayakta alkışlandı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Geçtiğimiz hafta sonu Bursa Ördekli Kültür Merkezinde düzenlenen "Kitap İmza ve Tanıtım Etkinliği"nde Bursanın tanınmış şairleri bir araya geldiler.

Bursa Kent Konseyi'nin düzenlediği etkinlikte Bursa'nın Usta Şairlerinden Muhammet Zeki Bayraktar, Ömer Ekinci Micingirt ve Meral Kandemir Ordu son yayınladıkları şiir kitaplarını tanıttılar.

Muhammet Zeki Bayraktar "Taş Yağar Gecelere"  

Ömer Ekinci Micingirt "Gören Göz Aradım"

Ve

Meral Kandemir Ordu "Ömrümün güz kokusu" adlı eserlerini tanıtarak, şiirlerinden birkaç tanesini bizzat kendileri seslendirdiler.

Etkinlikte ayrıca Bursa'nın tanınmış Edebiyatçı, Şair ve Yazarlarından Ömer Aykan, Ferit Bilge Gültekin, Mustafa Tilcioğlu ve Muhittin Laçin ile birlikte çok sayıda şair kürsüye çıkarak tanıtım konusu eserlerden birer şiir okudular.

"Bursa Kent Konseyi Şairler ve Yazarlar Grubu" tarafından düzenlenen gecede Edebiyatçı Faruk Ambarcıoğlu, Hatice Türkmen Yurtseven ile birlikte, başarılı bir proğram yöneticiliği ve sunuculuk sergiledi.

Şiir dinletilerini müteakiben etkinlik sahibi bu 3 şair,  şiir sever iştirakçilerine kitaplarını imzaladılar.

İşte bu nadide geceden unutulmaz birkaç kare;  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.