BURSA ARENA Yazarı Ümit Yurtkuran'ın eseri  okuyucularıyla buluştu; "Kanserle Savaşırken Öğrendiklerim"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

BURSA ARENA Köşe yazarlarından Ümit Yurtkuran, bir süredir sürdürdüğü bilimsel araştırmalarını kitap halinde yayınladı.

Bu yönden kendisinin bizzat yaşadığı, inanç ve azimle sürdürdüğü bireysel mücadeleyle, üstesinden geldiği "kanser hastalığı" başta olmak üzere, bizlerin hastalık olarak gördüğü birçok sağlık sorununa en kısa ve doğal yöntemlerle çareler üreten Yurtkuran, bu eseriyle toplumumuza çok faydalı bir kaynak armağan etmiş oldu. 

"Bu kitabı yayınlamakta ticari hiçbir amacım yok, olmazda.. Yegane amacım sadece Allah rızası için insanlığa hizmettir" diyen Yurtkuran şöyle devam ediyor; "Hastalıklar ya da fazla kilo boks maçı gibidir, yere düştüğünüzde değil, ayağa kalkamadığınız da maçı kaybedersiniz. Bu kitap hastane koridorlarında servis servis gezerek maçı kaybetmeden, sağlık yolunda bilinçli bir şekilde ilerlemeniz için yazıldı.."

Araştırmacı Yazar Ümit Yurtkuran 10.01.2019 Perşembe günü saat: 14.00'te TRT - 1 Televizyonu "İyi Fikir" başlığındaki proğramda sunucu Pelin Çift ile bir söyleşide bulunacaktır. Tüm okuyucularımıza bu proğramı izlemelerini tavsiye ediyoruz.

"Kanserle Savaşırken Öğrendiklerim" adlı eseri mutlaka (önce kendi ve ailenizin sağlığı için) okuyunuz.  

Temin edilebilir adresler;

http://kitapkeyfim.com.tr/urun/kanserle-savasirken-ogrendiklerim

www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-kitap-dergi-film-kaynak-bilgi-kitaplari-kanserle-savasirken-ogrendiklerim-umit-yurtkuran-643721042/detay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.