BURSA ARENA Köşe Yazarı Şair Cafer Genç'in güftesi TRT Repertuarına alındı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türkiye’nin en prestijli beste yarışması olan TRT ve Amasya Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü "Altın Elma Beste Yarışması"nın 14'üncüsü Amasya Belediye Kültür Merkezi Şehzade salonunda yapıldı.

Yarışmaya 178 katılımcı 500 eserle katıldı. 
Finale ise 10 eser kaldı. TRT sanatçılarının seslendirdiği 10 eseri juri üyeleri, Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Osman Akbaş, TRT Müzik Dairesi Başkanı TSM Müdürü Mehmet Yurdakul, Marmara Üniversitesi Türk Din Musikisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hakkı Turabi, Bestekar, Şef ve Ses Sanatçısı Kutlu Payaslı, Bestekar Mehmet Oğuz, Bestekar Sadun Aksüt, Şair Bestekar Dr. Hüsamettin Olgun, Ses Sanatçısı Zekayi Tunca ve Ses Sanatçısı Ayşe Taş büyük bir titizlikle değerlendirdi. 

Köşe yazarımız Cafer Genç'in "SİTEM" adlı şiiri TRT Repertuarına seçildi

Yarışma Jürisinin yaptığı değerlendirmede BURSA ARENA Köşe yazarlarından ve aynı zamanda şair ve güfte yazarı olan Cafer Genç'in, yarışmaya katılan "SİTEM" isimli şiiri "TRT Repertuarı" için seçilen eserler arasına dahil edildi. Böylece 500'ün üzerinde eserin katıldığı yarışmada 50 eser TRT repertuarına seçilmiş oldu. 

Eserin güftesini yazan köşe yazarımız Cafer Genç ile besteleyen Özdemir Hafızoğlu'nu tebrik ediyor, bu başarıdan onur duyuyoruz.

İŞTE O ŞİİR ;

 VE YARIŞMAYA KATILAN BESTESİ;

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atila Altınok 6 yıl önce

Büyük onur ve sevinç duydum..Tebrikler..Başarılar.

Avatar
A. Şahiner 6 yıl önce

Tebrikler. İyi ki sizler gibi sanatımıza ve edebiyatımıza sahip çıkan idol insanlar da var bu toplumda. Allah yardımcınız olsun.