BURSA ARENA Köşe Yazarı İsmail Tekin Yıldırım Belediyesi Plan Bütçe Komisyonuna seçildi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Yıldırım Belediyesi 2019-2024 Seçim Dönemi’nin 1. Olağan Meclis Toplantısı yeni seçilmiş olan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın başkanlığında toplandı.

Oluşan parti gruplarının sözcüleri, partileri ve grupları adına görüşlerini ve dileklerini sundular. Yeni dönemin Yıldırım İlçesine ve Ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundular. Toplantıda Meclis Başkan vekilleri, katip üyelikler ve komisyon üyelikleri belirlendi.

Gazetemiz köşe yazarı İsmail Tekin'de belediye meclis üyeliği rozetini aldı ve yapılan oylama sonucunda 'Plan Bütçe Komisyonu Üyeliği'ne seçildi.

Asıl mesleği serbest mali müşavirlik olan ve gazetemizin de sevilerek izlenen köşe yazarı İsmail Tekin'i tebrik ediyor, siyaset dünyası ve yerel yönetimlerdeki bu başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüsamettin Taşdemir 5 yıl önce

Tebrik ediyorum. Yıldırım ilçesine ve halkına iyi hizmetler vereceğinizden eminim. Başarılar dilerim.

Misafir Avatar
İsmail Tekin 5 yıl önce @Hüsamettin Taşdemir

Hayata bakışını ve hayata karşı duruşunu beğendiğim kıymetli büyüğüm, Hüsamettin Abim, övgü dolu yorumun ve güvenin için çok teşekkür ediyorum. Sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum...

Beğenmedim! (0)