BURSA ARENA Başyazar'ı Necdet Buluz oldu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

BURSA ARENA Gazetesi yeni BAŞYAZARI belli oldu; 
Duayen Gazeteci Yazar Sayın NECDET BULUZ.. 

Kuruluşumuzdan beri köşe yazarımız olan gazeteci-yazar Necdet Buluz, yine günlük yazılarıyla Sizlerle beraberliğine bu aydan itibaren BAŞYAZAR olarak devam edecektir.

Hüsamettin Taşdemir'in gazetemizdeki BAŞYAZAR görevinden ayrılmasından sonra Bursa Arena Yayın Kurulu yaptığı çalışmalar ve değerlendirmeler sonucunda; özellikle Ortadoğu olmak üzere uluslararası siyaset konularındaki analizleri ile gazetemize aksatmaksızın hazır ettiği GÜNLÜK yazıları da dikkate alınarak; Sayın NECDET BULUZ'un BAŞYAZAR olarak görev alması uygun mütala edilmiştir. Kendisine teklif edilen bu görevi kabul eden Necdet BULUZ'u tebrik ediyor; teşekkürlerimizle birlikte başarılarının devamını diliyoruz.  

BURSA ARENA hergün daha güçlenen bir demokratik fikir ailesidir.

Hüsamettin Taşdemir
BURSA ARENA / İmtiyaz sahibi

NECDET BULUZ KİMDİR;

14 Haziran 1947 yılında Sivas'ta doğdu. İlkokulu Sivas'ta,orta ve liseyi Ankara Kurtuluş Lisesi'nde tamamladı. A.İ.T.İ.A - Gazetecilik Yüksek okulu mezunudur.

1967 yılında gazeteciliğe başladı. 
Neredeyse 40 yıl aralıksız şekilde çeşitli gazetelerde köşe yazarlığı, yazı işleri müdürlüğü ve temsilcilik görevlerinde bulundu.

Gazetecilik yılları içinde önemli bazı kuruluşların basın ve halkla ilişkilerini de yürüttü.1992 yılında Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği görevine getirildi. Sürekli sarı basın kartı sahibidir.

3 yayınlanmış kitabı, tezleri, araştırmaları ve makaleleri bulunmaktadır. 
Halen Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Spor Yazarları Derneği, Parlamento Muhabirleri Derneği,Türk Basın Birliği üyesidir.
Birçok sosyal kuruluşun da üyeliğini yapmaktadır.

Yurt içi ve yurt dışı inceleme ve araştırmalarıyla ilgili halen çok sayıda kuruluşlar nezdinde seminer ve konferanslar vermektedir.

Bodrum'a yerleşerek bu beldede yaşayan yazarımız; Evli, iki çocuk sahibidir ve İngilizce bilmektedir.

BURSA ARENA Gazetesinde, kuruluşundan bu yana çok emeği olan ustalarımızdandır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.