Barış Özkan Bursa Arena için değerlendirdi: "İlk Maç, İlk Heyecan ve Gerçekler.."

BURSA ARENA 

BARIŞ ÖZKAN

Evet, birçoğu bu klasmanda ilk maçları için sahaya çıktı kadrodaki genç ve yürekli çocukların.. Doğal olarak heyecanları yüzlerinden okunuyordu. İstekleri ve mücadele hırsları üst seviyede idi. Ama sahada da görüldüğü üzere yapabilecekleri sınırlı olduğu için futbolun gerçekleri ile karşı karşıya kaldılar.

Savaştılar, Pes etmediler ama yetmedi… Bu ligde yetmez de…

Takım beklenenin aksine daha dirençliydi. Geçen seneki “sözde” süper lig kadrosundan daha takım görüntüsü sergiledi gençlerimiz. Özellikle Emirhan Aydoğan, Sedat Dursun, İsmail Çokçalış performanslarıyla dikkat çekti. Diğer gençlerde elinden geleni fazlasıyla yaptı. Ama tecrübe eksiği skoru 3-1’ getirdi. Sezon başında 20 takviye yapan tecrübeli bir rakip 10 kişi bu kadar dayanabildiler.

Olur da "Tahta" açılır ve transfer yapılabilirse tecrübeli isimlerle gençler güzel kadro oluşabilir. Ama bu kadro ile devam edersek gençleri de ateşe atmış olacağız. Onlara taşıyabileceklerinden fazlasını yükleyeceğiz. Belki de istemediğimiz yerlere doğru hızlı bir şekilde yol almaya devam edeceğiz.

Mutlaka bu hafta içinde bir gelişme olmalı, yoksa iş işten geçmiş olacak ama yönetim tarafında sessiz bekleyiş devam ediyor. Taraftarlar da merakla bir açıklama bekliyor.

Yalçın Hoca da maç sonunda yaptığı açıklamalarda bu sessiz bekleyişe dokundurdu. Özetle “Bana verilen sözler böyle değildi. Transfer yapılacaktı” dedi. Hoca belki haklı ama şikâyetini kameralara değil Başkan Mesut Mestan’a söyleyecek.

Bir de; Yalçın hocayı maç performansı olarak eleştirmek lazım. 10 kişi kalmasına rağmen mücadeleyi bırakmayıp maçı 1-1 ‘e getiren takımın yorulduğunu göremedi ve gol yiyene kadar değişikliğe gitmedi. Geç kaldı maalesef.

Maçta akılda kalan bir başka olay da, Bursaspor hangi ligde olursa olsun hakemler tarafında doğranmaya devam ediyor. Bir verilmeyen penaltı ve ofsayt diye kesilen pozisyonumuz unutulmamalı.

Son söz; taraftarımız yine sadece arma uğruna takımı desteklemeye devam ediyorlar. Bursaspor’un hangi ligde ne durumda olduğuna bakmadan…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.