Barış Özkan Bursa Arena için değerlendirdi: "Bursaspor'da gelenek bozulmadı.."

BURSA ARENA

BARIŞ ÖZKAN

Bursaspor yönetimlerinin son yıllardaki alışa geldiğimiz kampa transferleri yetiştirmeme geleneği 1.Lig’de de devam etti. Tamam bu sefer meşhur TAHTA kapalı olduğu için transfer yapılamadı. Ama asıl problem burada zaten; Mesut Mestan ve Yol Arkadaşları neden göreve geldi ya da getirildi. Aslında işleri sadece koltuğu doldurmak olmamalıydı, ama maalesef şu an sadece başkan sıfatından yararlanıyor. Herhangi bir icraatlarını henüz göremedik.

Şike sürecindeki meşhur replik geliyor aklımıza “Sahaya Yansımamış”..

Evet bizde de yönetimin sahaya yansıyan bir icraatı yok.

Adama sormazlar mı ? Siz ne iş yaparsınız ? Neden aday oldunuz ?..

Futbolcu sat gelecek parayla borcu öde, tahtayı açmaya çalış. Öyle başkanlığı amigolarda yapar. Kendilerinden maddi olarak herhangi bir katkı yok.

Son iki günde Tahta konusunda bir gelişme olarak, kadromuza tecrübeli oyuncular gelse bile “düğünden sonra gelen kınayı…” misali, ilk 2-3 hafta işimize yaramayacaktır. Yine boşa kürek çekilen ve puan kaybı yaşanan haftalar olacak gibi gözüküyor.

Hep içimizi karartan futbol takımı haberleri.. Bilgi kirliliği bir yana, kötü günler geçiren Bursaspor’da son iki üç yılda güzel işlerde olmadı değil. Çimde dağılsak da Parkede iyi işler oldu. Başta Başkan Sezgin Sezer ve Yönetimde bulunan Yalçın Cambaz, Onur Çelikyay, Adnan Orhan’ı tebrik etmek gerekir. (Geçen yıl ki yönetim de dahil)

Aynı yokluk içerisinde olmalarına rağmen düşük bütçe ile Basketbol Süper Ligine çıkan Bursaspor Basketbol Takımı güzel transferler yapıyor ve yapmaya devam edecek gibiler.

Demek ki işi bilmek önemli!..

Tebrikler Bursaspor Basketbol Yönetimi…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.