Araştırmacı - Yazar Kürşad Berkkan "3. Dünya Savaşı'ndan Mason Üstadı Albert Pike 1871 yılında bir mektubunda bahsetmiştir.."


BURSA ARENA / Haber Merkezi

Gazetemizde de köşe yazarlığı yapan Araştırmacı - Yazar Kürşad Berkkan bu haftaki makalesinde, 1. ve 2. Dünya Savaşlarının yanısıra günümüzde beklenilen 3. Dünya Savaşı'nın bundan yaklaşık 146 yıl önce bir mason üstadının mektubunda anıldığını ileri sürdü.

Masonluk'ta Şövalye ünvanına yükselmiş derecede olan Albert Pike'nin, 1871 yılında karanlık İlluminati’nin o dönem ki lideri olan Giuseppe Mazzini’ye bir mektup yazdığı; bu mektupta o yıllarda Masonların 1'inci, 2'nci ve 3. Dünya Savaşları hakkında verdikleri bilgilerin bulunduğunu, bu bilgilerle 1 ve 2'nci dünya savaşlarının tam da anlatıldığından bahsederek, bu anlatımların "Türkiye'nin içerisinde bulunduğu süreçte 3. Dünya savaşına doğru çekildiğimizin adeta bir ispatı niteliğindedir.." Şeklinde değerlendirmede bulunmaktadır.

Usta Yazar Kürşad BERKKAN'ın bu ilginç araştırma yazısının tamamına aşağıdaki link'ten ulaşabilirsiniz;


OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==> http://www.bursaarena.com.tr/mason-albert-pike-in-3-dunya-savasi-kehanetleri-makale,1338.html  
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.