Türkiye’nin 2019'da ekonomik olarak sıkıntı çekeceğini söyleyen ülke düşmanları özellikle internet üzerinden saldırıyorlar. You Tube da ise yalan ve saçmalıklarla dolu videoları görebilirsiniz. Bunlara bir de benim 1986'da keşfettiğim Muhyiddin Arabi’nin Kehanetlerini yalanlarına alet edenleri de eklediğinizde, kitlelere ülkenin kötü durumda olduğunu hissettirirsiniz. Bu saldırılar yeri geldiğinde sosyal medya aracılığıyla milyonlara ulaşıyor. Ben bunları katıldığım TV Programlarında da açıklıyorum.

Dünya bugün artık birbirine çok kolay bir şekilde bağlanıyor. Uyduların gelişmesiyle dünya üzerindeki her olay ve her ülkenin başkanı veya başbakanının açıklaması anında her yere ulaşıyor. Bizde de Türk Ekonomisine saldıranlar önce bazı isimlerin mal varlıklarını yurtdışına kaçırdıklarını söylediler. Bugün fabrikaları olan her işadamının ülke dışında hem parası hem de gayrimenkulü vardır. Bu doğal bir şeydir.

Malta küçük bir ada devleti, bu tür ülkelerde para kazanmak için özellikle turizmden para bekler. Buna birde şirket kurduğunuz da vergi indirimleri sağlayan kolaylıklar vatandaş olan herkese verilir. Ülkenin gelirleri bunlardır. Malta aynı zamanda AB Üyesi bir ülkedir ve vatandaşlık aldığınızda AB Ülkelerine Shengen Vizesi ile kolayca girebilirsiniz. Bu gibi avantajları ihracat yapan her işadamı düşünür mü düşünür.

Türkiye'de ne zaman bir ekonomik rahatlama olduğunda bunun arkasından bir ekonomik kriz gelir mi? Gelir.. Sadece 1995'ten bu yana ekonomik gidişata bakalım yeter. Türkiye’nin en zor dönemi rahmetli Ecevit’in başbakanlığında 1979'da yaşandı; yani 40 yıl önce tüpgazdan, benzine, hatta margarin yağına kadar birçok şey bulunmuyordu. Bulunanlar ise karaborsada satılıyordu. O yüzden yaşı 50 ve üzeri olanlar o yılları iyi birliler. Sonrasında 24 Ocak 1980 kararları ile acı reçete geldi. TSK’nın 12 Eylül müdahalesiyle terör bitti ama bu sefer de ekonomiyle imtihanlar başladı.

Bugün Türkiye 40 yıl öncesinin Türkiye’si değildir. Ekonomik sıkıntılar gelip geçicidir. Bu günlerde alınan bazı ekonomik kararlar ile piyasalar rahatlarken, Türk Ekonomisi Dolar ve Euro’nun yükselmesiyle krize giremez. O yüzden 2019 yılı için 'felaketler öne sürenleri dinlemeyin, yazılarını okumayın ve videolarını izlemeyin' derim. Çünkü bu yalanları söylerler sonra çıkmaz. Ama onlar yüzsüz bir şekilde yeni yalanları piyasaya sürerler.

Trumph’a gelince, 'Amerikan tarihinin en dengesiz başkanı' olarak seçildi. Kilise son 10 günde Amerikan halkını ona oy vermeye çağırdı ve Kilise’nin istediği oldu. Bugün Trumph dünyayı tehdit ediyor. Papaz Brunson konusunda da Türkiye’yi tehdit etti. Ülkenin menfaati gereği papaz gönderildi ama bu seferde kalkmış "Suriye’deki Kürtleri öldürürseniz, size ekonomik ambargo uygularım" diyor. Amerika’nın güdümünden bu ülke kurtulsun o zaman kurtarırız. Bu açıklamaya tepki olarak "İncirlik geçici olarak kapatılsın", Amerika o zaman ne yapacak?.. ABD’ye tepki için bazı önlemlerin alınmasını tavsiye ederim.

Trumph için açılacak davayı bekliyoruz ki, çünkü başkanlığı sallantıda olacak. Yüksek Mahkeme onu görevden alabilecek. Trumph’a Türkiye’nin bir devlet olduğunu göstermemiz gerekiyor. Ekonomik tehditine gelince 'Dünyayı Yöneten Aileler' parayı yönetiyorlar.

Trumph’a Tavsiyem: Başkan sen git de önce Amerikan Merkez Bankası’nı kur. Dolar’ın basım hakkını FED’den al. 150 özel bankanın kurduğu özel Merkez Bankasını kapat, ondan sonra gel de kendi Dolar’ını bas ve bizi tehdit et.. Bu işi yapmaya kalkan adam 22 Kasım 1963 günü Teksas’ta suikasta kurban gitti. Adı da Kennedy.. Bilmezsin diye yazıyorum.

2019 için felaket tellallığı yapanları boşverin…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.