Her yıl Aralık ayı gelince yeni yıl öncesinde bazı medyumlar kehanetlerini ileri sürerler. Bununla beraber Türkiye düşmanı ülkelerin istihbarat servisleri de bunu yapıyorlar. “Açık İstihbarat” denilen bu çalışmada amaç o ülke halkının moralini bozmak, psikolojik olarak sıkıntıya girmelerini sağlamaktır.

Bu konuda en büyük alan da İnternet ve You Tube olmaktadır.

Son günlerde çıktı TV Programlarında 2019 Yılında Türkiye’de iç savaş çıkacak diyerek, konuşmalar yapan kişiden başlayarak, Ekonomik Kriz çıkacak diye beklenti içinde olanların videoları izlenme rekorları kırıyor. Sosyal medyada paylaşarak daha fazla kitlelere ulaştırılıyor.

Dijital ortamı iyi bilen bir cahil kafasındaki fikirleri yazıyor. Görüntülerle birlikte bir video hazırlıyor. Burada istediği yalan bilgileri kitlelere ulaştırıyor. Zaman zaman bana yazan okurlarım veya hayranlarım soru soruyorlar. Biz de bilgimiz dahilin de yanıt veriyoruz. Peki bu sorunun kaynağı neresi diye sorduğumuzda aldığımız yanıt “You Tube” da var veya Sosyal medyadan yollandı diyorlar. Ben her zaman şunu söylüyorum birileri bir şey söylüyorsa araştırın topladığınız bilgileri analiz edin. İşte O zaman sağlıklı ve doğru bilgiye ulaşabilirsiniz.

Kehanet Yalanları

You Tube'a “2019 Kehanetleri” yazın size öyle videolar gelecek ki, içindeki saçma sapan yalan olan bu kehanetler zincirine bakarsak Türkiye’yi gelecek yıl savaş, kıtlık, doğal felaketler, depremler, isyanlar açlık ve sefalet bekliyor. Biz gençliğimizde bu ülkede hem 12 Eylül öncesini yaşadık, hem de büyük bir ekonomik krizi derinden hissettik.

Muhyiddin Arabi’nin İslam Alimleri içerisinde enteresan yeri vardır. Bazı kesimler onun büyüklüğünü kabul eder, bazı kesimlerde yeri dibine batırırlar. 1982 Yılında Türkiye’de bir kitap yayınlanmıştı. İsmi “Nostradamus’un Kehanetleri” idi. Bu kitapta Fransız Kahinin kehanetleri sıralanmıştı. O kitap büyük merak uyandırmıştı ama bende bir Yahudi asıllı doktorun bunları nasıl bildiğini hep düşündüm. 1985 Yılının Ocak ayında ailecek Ümraniye’de oturan Ali Hoca isimli bir aile dostunu ziyarete gitmiştik. Kendisi Diyanet’ten emekli olmuş bir hoca ve müftü idi. Ona Nostradamus’dan bahsettim. Bunun üzerine bana kütüphanesinden bir kitap aldı. Arapça yazılı bu kitabı Mısır’dan getirdiğini Muhyiddin Arabi’nin yazdığı kehanetlerin bu kitapta yer aldığını açıkladı. 10 ciltlik olduğu belli olan kitaplardaki bilgileri anlatmaya başladı. Muhyiddin Arabi’nin 1240 yılında Şam’da vefat ettiğini ama Allah’ın sevdiği bir kul olduğu için “Gelecek ile ilgili Olayların” ona gösterildiğini ve bunları da kitaplarında yazdığını söyledi.

Bana Osmanlı İmparatorluğu’nun doğuşunu, yıkılışını, Mustafa Kemal’in çıkışını, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu ve onu yönetecek isimleri ve Devletin Kıyamete kadar ayakta kalacağını bildirmişti. (Bu konuda detaylı Bilgiler: ATATÜRK VE PARA PSİKOOJİ 'Bilge Karınca yayınevi' kitabımda bulunuyor)

Ben bunu 1999 yılında açıkladım; bugün Nostradamus onun vefatından 315 yıl sonra onun kehanetlerini çözerek kendi kitabı “Yüzyılları” yazdı.

“Türkiye Cumhuriyeti için ileri sürülen ve internet ile sosyal medya da yer alan haberlere itibar etmeyin” derim. “Ülkenin sıkıntısı ekonomik ve bizi ilgilendiren de burasıdır. Bu tür videoları paylaşmayın ve devlet düşmanlarını sevindirmeyin” derim. Devlete bir şey olmaz Anadolu’nun manevi gücü vardır ve o yüzden ayakta durabiliyoruz.. Duracağız da….

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.