Osmanlı İmparatorluğu 400 yıl boyunca Mekke'de Medine ile beraber Ortadoğu'da egemenliğini sürdürdü. 1 Dünya Savaşı başladığında İngiltere Arabistan'daki Arap şeyhlerini, parayla satın alarak onlara silah ve cephane desteği de vererek Osmanlı’ya isyan etmelerini istedi. Onlar da isyan ettiler. Bugün Ortadoğu'da Osmanlı ve haliyle Türk düşmanlığı hiç bitmiyor.

Bugün siz bir Arap’a 'biz yeniden Osmanlı’yı kuruyoruz siz ne dersiniz' diye sorun, adamdan öyle bir tepki görürsünüz, sanki herife ailesine küfür etmiş gibi davranır. Yıllarca önce bir toplantıda Arap bir Profesöre sordum, adam öyle bir sinirlendi ki neredeyse kavga edecektik. Bu olayda bize gösteriyor ki, Osmanlı’ya öyle bir darbe indirmiş ki, İngiltere’nin Arapların üstündeki etkisi halen sürüyor.

Son rezalet Muhammet Essaid adlı bir Suudi gazetecisi kitap yazıyor adı: "Seferberlik”

Araplar bu Türkçe’de türetilen sözü tehcir ve sürgün olarak kullanmaya başladılar. Bu kitapta Osmanlıların Medine-i Münevvere'de işlediklerin suçun 100. yılı olan kitabın konusu, yalanlar ve iftiralar içeriyor. Alçak Katil Cani Türkler savaş zamanında Medinelilere zulüm yapmışlar. Hicaz Demiryolunu Medine’nin masum insanlarını mahvetmek için kullanmışlar. 40 Bin Medineli tehcir edilmiş ve şehirde sadece 100 kişi kalmış. Bu zulümleri yapan kişi ise bizim Medine Müdafaası’nı yapan Fahrettin Paşa'dır. Böyle anlatıyor.

SUUDİ KRALINA TAKDİM EDİYOR

Muhammed Essaid Kitabını takdim ediyor. Kral Selman’a sunuyor. Kral ise bu Türk Düşmanının yazdığı yalanlarla ve pis iftiralarla dolu kitabını beğeniyor. Tebrik ediyor. Resimlerini çektirip medyaya servis ettiriyor. Kitapta Fahrettin Paşa’nın Medine’yi İngilizlerle bir olan Kafir Araplara teslim olmaması ve kutsal emanetleri eşyaları İstanbul’a gönderdiği için suçlanıyor.

Kral Selman denen Amerika destekli bu adam İstanbul’un göbeğinde cinayet işletti. Kendi vatandaşının ölüm emrini verdi. Bu olayı eleştiren başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Türklerin baş düşmanı oldu. Amerikan Başkanı Trumph’ın Yahudi damadının vakfına bağışta bulunan Selman, Suriye’de Türkiye ile karşı karşıya gelen YPG için 100 milyon Dolar bağışta bulunuyor.

Bu yetmiyor geçen yıl da İsrail Başbakanı Netanyahu’nun seçim kazanması için 70 milyon Dolar gönderiyor ama Türkiye'deki Suriyeliler için 1 Dolar vermiyor. Günah çıkarmak içinde Halep’teki Suriyelilere 5 milyon Dolar gönderiyor.

Suudi Kraliyet Ailesinin Yahudi olduğu ve 10’cu yüzyılda Mekke’ye gelen Basra’lı Yahudi İbrahim İbni Morkdai’nin kurduğu bu soy, bugün Müslümanların kutsal topraklarına sahip ve istedikleri gibi kullanıyorlar. Petrol gelirleri de bunların kontrolünde. Yakın zamanda aileden bir Prens Londra'da bir partide uyuşturucudan öldü.

Biz bu kutsal topraklarda nelerin döndüğünü İLLUMİNATİNİN HEDEFİ İSLAM kitabımızda yazdık. Bunları anlattığım TV programlarında da dinliyorlar. Ondan sonra söyledikleri şu oluyor: "Biz Kabe’ye gidince huzur buluyoruz." Kardeşim adamlar gökdelenlerle Kabe’yi sarmışlar. Şeytan sembolleri binaların tepelerinde ve şeytan tepeden bakarken siz Hac ve Umre yapıyorsunuz. Kabe Allah'ın Evi ama Müslümanlar sahip çıkamıyor. İslam Dünyası’nın üzerinde ölü toprağı var. Bir türlü atamıyor….

NOT: Bayramın 3 günü yani salı gecesi Akit TV de Sabri Balaman’ın sunduğu "Derin Kutu" programında olacağız. İzlemenizi tavsiye ederim…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.