Aralık ayı gelince yeni yıl ile ilgili olarak bir takım kehanet videoları You Tube'u sarıyor. Bu arada ekonomistlerin de 2020 yılı için hepsinin ağız birliği yapmış gibi "Türk Ekonomisi’nde kriz olacağını" söylemeleri dikkat çekiyor. Böylece algı operasyonu yaparak insanları ümitsizliğe sevk etmek istiyorlar. Tamam ekonomik bir durgunluk var ama Türkiye’nin bu krizi de atlatacağına inanıyorum, çünkü bu ülke çok kriz gördü. Eninde sonunda topladı.

Nostradamus’un kehanetleri’ni kullanarak hazırlanan videolarda dünya genelinde ve ABD’de ekonomik kriz çıkacak, Vatikan’da Papa ölecek, Terör olayları dünya genelinde artacak, Küresel ısınma sorun olacak, AB’de kriz çıkacak ve İtalya'da çıkan ekonomik kriz AB’yi zora sokacak, Ortadoğu'da bir çok şehir bombalanacak, Türkiye'de 7 veya 7.4 arasında bir deprem olacak, İngiltere Kraliçesi 2020'de Tahtı oğluna bırakacak, Trumph ve Putin zor zamanlar geçirecek gibi konular anlatılıyor.

Bizce bunların hepsi yalandan oluşuyor. Nostradamus 1555'de "Yüzyıllar” adlı kitabını yazarak gelecek yüzyıllarda olacak olayları kehanet olarak açıkladı. Bu sırrı eski ilimlere olan merakının yanı sıra 1240'da vefat eden Muhyiddin Arabi’nin yazdığı kitaplardan aldığı kehanetleri çözerek, 300 yıl sonra kendi kitabında yazdı. Birçok olayı savaşı ve tarihe damga vuracak insanları bildirdi. Bu noktada günümüzde olacak olayları isim ile bildirmesi bizce yalandan ibarettir. Nostradamus 2020 yılındaki Putin ve Trumph’ı nerden bilecek? Papa Francis’in adını verip öleceğini söylemesi de tam bir kuyruklu yalandır. İnanmak mümkün değildir.

Dünyayı yöneten İlluminati’nin başındaki 13 aile tarafından alınan kararlar insanlığı yönlendiriyor.

Siyasi olaylar, ekonomik durumlar veya krizlerin çıkıp çıkmayacağını hatta ülkeleri yönetecek olan başkan ve başbakanları onlar belirliyorlar. Türkiye de onlar için önemli bir ülkedir. Bu noktada da ülkemizdeki bazı ekonomistleri, gazetecileri ve TV yorumcularını da kullanarak Türkiye için kötü senaryoları anlatıyorlar. You Tube'a girince bunları izlediğinizde "sizin bankada paranız varsa çekin, hiçbir şey almayın ve ekonomi ile beraber Türkiye de batmış olacak" mesajları veriliyor. Bugün İnternet denen iletişim mekanizmasında sosyal medya hesaplarını da düşündüğünüzde, bu yalanlarla dolu videolar paylaşılarak milyonlarca insana gidiyor. Sonuçta art niyetli bu videolar ile “Algı Operasyonu” yapılıyor. Türkiye'de de milyonlar bunalıma sokulmaya çalışılıyor. Bence bunlara önem vermeyin derim. Biz bu ekonomik krizleri çok gördük ve bunu da atlatırız.

Nostradamus meselesinde bilinmeyen noktayı açıklayayım: 1985'de Nostradamus’un kehanetlerin anlatan kitaplar ortalığı kasıp kavuruyordu. Ben o zamanlar bu konular da araştırma yaparken, şunu düşünüyordum. Neden Müslüman Dünyası’nda böyle biri yok diyordum. 1985 Ocak ayında Ümraniye de Aile dostumuz olan Ali Hoca isimli emekli bir müftü hoca ile sohbet ettiğimde bana Muhyiddin Arabi'den bahsetti. Kütüphanesinden Arapça bir kitap çıkartı ve bana onun kehanetlerini okudu. Osmanlı'nın kuruluşundan Cumhuriyet'e kadar geçecek olan dönemi kehanet olarak bildirmiş. Mustafa Kemal’in geleceğini yeni devlet kuracağını ve bu devletin kıyamete kadar ayakta kalacağını bildirdiğini, rahmetli Ali Hoca bana anlattı. Ben de not aldım. Nostradamus da bunları alıp kendi kitabına koydu. Türkiye'de bunu ilk defa yazan ve açıklayan yazar benim. 1999 Ocak ayında çıkan "Atatürk'ün Kehanetleri" ile "Atatürk ve Parapsikoloji" kitaplarımda yazdım. Bugün bu konulara meraklı kişiler bunu kullanıyorlar.

Nostradamus’a ithaf edilen bu kehanetler yalandır. İnanmayın derim..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.