Dünya zor acımasız ölümcül bir süreçten geçiyor ve “dizayn” ediliyor.

Bu ve buna benzer saldırılar devam edecek gibi görünüyor.

Şimdiye kadar yaptıkları yapacakları konusunda fikir vermektedir.

Zalimler bilmeli ki elim sonlarına hızlı adımlarla gidiyorlar.

Aziz milletimizin üstün vasıflarından olan ve tarihte hakettiği yere sahip olmasının ana unsurlarından Milli Şuur ve Milli Şuurun gereği olarakta Milli Birlik vasfının, dünya var oldukça devam edeceğine inancımız tamdır.

Dünya yeniden ve acımasızca dizayn ediliyor.

Hiçbir hesaba sığmayan, hiçbir oyuna boyun eğmeyen aziz milletimiz ve devletimiz kendisine örülmek istenen oyun ve tuzakları 15 Temmuz da olduğu gibi parti, meşrep, cemiyet farkı gözetmeksizin milli duygularla Vatan ve Millet sevgisi ile Sayın Cumhurbaşkanımızın “Vatandaşlarımı sokağa çıkmaya davet ediyorum” daveti, talimatı ve emrine bir dakika dahi düşünmeden tankların altına, kurşunların önüne kendini atan, destan yazan bu aziz millet hiç şüphe yok ki hangi zaman hangi şartlarda olursa olsun, aynı fedakarlığı gözünü kırpmadan gösterecektir.

Bugün bütün dünyada siyonist zalim sömürgeciler insan canı almakta toplu katliam yapmaktan hiç tereddüt göstermemekteler.

Bu ve buna benzer acımasız operasyonların devam edeceği/ ettirmek istedikleri ayan beyan ortadadır.

Kabe boşaltılmış, Vatikan sokakları bomboş, Kum kenti aynı şekilde.

Silahlarını değiştirmişlerdir, sadece silahları değil metotlarınıda değiştirdiler.

Bu gün virüs, yarın ekonomi bir başka gün başka bir acımasız silahlarını kullanmak isteyecekler.

Algı operasyonlarına kalkışacak ve “akı kara, karayı ak” göstermek isteyecekler.

Malesef bu metotlarında çoğu defa başarılı oldular.

Bu sebeple başta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve hükümete birtakım gerekçeler ileri sürerek ALGI oluşturarak saldırmaları katiyetle ıskalanmayacak ihtimallerdendir.

Gerekçeler hele hele her yerde yaptıkları gibi sözümona “Demokrasi” çağırtkanlıkları ya da başka süslü kelimeleri yanılmamıza sebep olmamalıdır.

İleri sürecekleri hiçbir gerekçe vatanımızdan, milletimizden birlik ve beraberliğimizden daha değerli olamaz!

Kimler neden, ne için, ne yapmak istiyorlar yapılan kimin, kimlerin işine yarayacak ona bakmak ve oyunlarını görmek gereken günlerden geçmekteyiz.

Milli düşünce, vatan sevgisi, millet sevgisi yüreğini doldurmuş olan her kim olursa ve hangi parti mensubu olursa olsun devletimizin, hükümetimizin ve Cumhurbaşkanımızın 15 Temmuz’u aratmayacak heyecanla yanında olduğumuzun dünya aleme gösterilmesi ve Milli Birliğin tesis edilmesi bunun içinde her kime ne sorumluluk düşüyorsa, başta hükümet ve Milli Şuur sahibi muhalefet partileri ve vatandaşlarımızda hangi partili olursa olsunlar ne görev düşüyorsa gereğini yapmasının vatandaşlık sorumluluğu olduğu zamandan geçmekteyiz.

Milli Güvenlik konuşulduğu zaman Milli Şuur sahibi Partiler ve şahsiyetler içinde bulunduğumuz şartları göz önünde bulundurarak tenkitlerini ve muhalefetlerini, enerjilerini “teklife, desteğe ve katkı sunmaya” harcamalıdırlar.

Muhalefet, küresel saldırı püskürtüldüğünde istediği bütün eleştiri ve tenkitleri yapmalı, iktidar alternatifi olduklarını da göstermeliler.

Muhalefet iktidarların aynasıdır. Hatta çok yakın markaj da uygulayabilirler.

Ama o gün, bu gün değildir!

Bu gün Milli Birlik günüdür!

Milli şuurun, Milli Birliğin gereği ve milletimizin arzusu bu yöndedir.

Benim yazılarımı takip edenler bilirler ki hükümetin icraatları konusunda pek çok konuda samimi tenkit ve tekliflerim olmuştur. Olmaya da devam edecektir.

Samimi olarak yapıcı tenkitleri dostluğun gereği olarak görmekteyim.

İş yapanın yanlış yaptıkları da olacaktır.

Yanlış yapmayanlar hiçbir şey yapmayanlardır, tabiatıyla onlarda hiçbir şey yapmayarak yanlış yapmaktadırlar.

Kişisel hayatımızda da durum böyledir.

Ve hata insan içindir.

Ancak dünya alem bilmektedir ki Sayın Cumhurbaşkanımız görevde bulundukları süre içinde pek çok ihanet, dahili ve harici müdahale, 15 Temmuz ihanet girişimi, 17/25 Aralık operasyonları, ekonomik saldırılar ve muhtemelen toplumun bilmediği pek çok olayada muhatap olmuşlar ülkemizi ve milletimizi dimdik durarak temsil etmiş olduklarından dolayı da milletimizin teveccühünü kazanmışlardır.

Bundan böyle de vatanperver vatandaşlarımızın gönlünde huzur ve sükunu teşvik edici, ötekileştirmeden uzak olarak eylem ve fiillerde bulunacaklarına inancımız tamdır.

Çin de başlatılan virüs saldırısı ile Çin ekonomisi, Petrol fiyatlarında dizayn ile de Rusya, İran ve Ortadoğu Ülkeleri çökertilmek ve teslim bayrağını çekmeleri istenmiştir.

Bunlar acımazdırlar Avrupa ülkelerini de dizayn etmekteler.

ABD'nin Almanya‘ya askeri yığınak yaptığından bahsedilmektedir şayet doğruysa işin boyutu nedir ve ne için askeri yığınak yapmakta olduğunu bekleyip göreceğiz!

“BUNLAR DÜNYANIN BELALISI SAPKIN SİYONİSTLERİN” maşasıdır.

Kendilerinden başkasını “İnsan” olarak görmemekteler, diğer insanların kendilerine hizmet için yaratıldığına inanan sapkınlardır.

Onlarla mücadele onları tanımakla başlar neler yapabildiklerini görmekle başlar.

“MİLLİ GÜVENLİK” konuşulduğu zaman ”

İktidar mulalefet fark etmeden;

Milli Birlik ve Milli Şuur, kendiliğinden zuhur eder.

Susayınca su içmek gibi, hasta olunca ilaç gibi, acıkınca yemek gibi alternatifsiz zorunluluktur.

Bizim milletimiz tarih boyunca varlığını böyle sürdürmüştür.

Milli Birliğe, vatanın bölünmez bütünlüğüne ama, fakat demeden hasbi ve hesapsız olarak katkıda bulunanlara şükran duyarız.

Vatan hasbilerin, fedakarların, samimilerin omuzlarında dünya var oldukça hayatiyetini sürgürecektir.

Gün her daim Milli Birlik günüdür.

Gün her daim şuurlu olmak günüdür.

Gün elleri öpülesi şehit anasının “Vatan Sağolsun” sözünü idrak etme günüdür!

İşin sırrı ve hikmeti “Vatan Sağolsun” sözündedir.

Ne asil milletsin sen!

Ne güzel ve aziz vatansın sen!

Dünya var oldukça mazlumların hamisi, zalimlerin korkulu rüyası olmaya devam edeceksin.

İnşallah!

Her ne yapılmak isterlerse istesinler her ne hile ve dedise peşinde olurlarsa olsunlar, Allahın da bir hesabı var ve bütün hesapları bozar!

Hiç şüphe yokki, GALİP OLAN ANCAK ALLAH (cc)dır.

Vesselam.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.