“kristal.dukkan”  Yarışması’nın Birincisi Belli Oldu


BURSA ARENA / TuğçeYILDIRIM
 
Sosyal medyanın öneminin hepimiz farkındayızdır diye düşünüyorum. İnternet siteleri ve internet üzerinden alışveriş son yıllarda oldukça yaygınlaştı. Son birkaç yılın en çok kullanılan telefon uygulaması, çektiğimiz fotoğrafların çoğalmasını sağlayan ve o fotoğrafı yüklediğimiz anda aldığı beğenileri merak etmemizin yanı sıra bunu ciddiyetle takip etmemizi sağlayan instagram. İnstagram öyle bir gelişme yaşadı ki elde edilebilecek takipçi sayısı ve beğeniler ile şirketler için güzel bir tanıtım mecrası haline geldi.

Tanıtım yanı sıra çekiliş ve yarışmalar ile şirketler eğlenceyi ve rekabeti sosyal medya üzerinden takipçileri ile irtibata geçebilir oldu.Takipçiler uzak görünen, nasıl ulaşabilirim dediği kişi, kurumlara istediği anda istediği soruyu sorma ve kendini yormadan istediği ürünü alma imkanını instagram sayesinde buldu.
 
EG Turizm Armada-Panora Swarovski mağazalarının instagram sayfası kristal dukkan da takipçi sayısındaki yükselen grafiğinden sonra yarışma düzenledi. 25-29 Ekim tarihleri arasında ‘Swarovski kombinini’ yükleyen yarışmacılardan en çok beğeniyi alan kişiye sürpriz ödül verileceği duyurusu yapıldı.

Bu yarışmada Efe Godin birinci oldu.
Armada Swarovski Mağaza’sına gelen Efe Godin ve Armada ekibi eğlenceli vakit geçirdiler. İnstagram için bol bol fotoğraf ve video çekildikten sonra Efe Godin’e hediyesi takdim edildi. Armada Ekibi Efe Godin’e katılımı için teşekkürlerini dile getirdi.
 
Hayatımıza dahil olan sosyal medya ve instagram sayesinde alışveriş yapılması, yarışma düzenlenip ödül alınması gibi pozitif sonuçlarını görmek sevindirici.

"kristal.dukkan" Yarışmalarını bundan böyle "BURSA ARENA" gazetesi okurları için de duyuracağız..
 
Hoşça kalın..
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.