Tarihi ve dini boyutları yüksek olan Kudüs kentinin ABD tarafından tek taraflı bir karar ile İsrail'in başkenti olarak ilan edilmesi İslam dünyasını üzüntüye boğdu. İsrail'in de beklemediği bu kararı açıklayan Başkan Trumph seçimi Kiliseler Birliği'nin desteğiyle son 10 günde kazandı. Hillary için "o şeytana tapıyor ona oy vermeyin, Amerika ve Kilise için çalışacak Trumph'ı seçin" diyen birlik, bu hristiyan işadamının başkan seçilmesini sağladı.

Başkanlığı döneminde aldığı kararlar ile dünyayı sıkıntıya sokan Trumph'ın başı bugünlerde seçimlerdeki Rusya konusu nedeniyle dertte.. Çünkü güvenlik danışmanı, sanık olduğu olayda tanık durumuna döndü ve Trumph'ı suçlamaya başladı. Bu noktada sürecek bir mahkemenin sonucunda Trumph başkanlık görevinden de alınabilir. O yüzden Yahudi desteğine ihtiyacı var ve Kudüs'ü başkent olarak tanıma kararını alıp ortalığı karıştırdı.

Üç dinin kutsal saydığı kentte ortalık karışmaya başladı.
Peki bu kararın alınmasına en büyük destek kimden geldi derseniz. Suudi Arabistan'dan geldi. Suudları Müslüman zanneden bizim cahillerimiz, onların yaptıkları karşısında neden sus pus oluyorlar. Çünkü onların köklerinin Yahudi olduğunu bilmiyorlar.

Şu soruları da sormazlar:
1- Suudi Arabistan neden İsrail ile savaşmadı. Tarihi boyunca...
2- Suudiler neden Filistin'e yardım etmezler. Çünkü onları sevmezler.
3- İsrail ile savaşan iki ülke Suriye ve Mısır oldu. 1973'den sonra Mısır ABD ve İsrail ile anlaşıp savaşmaktan vazgeçti. Enver Sedat suikasta kurban gitti. Yerine Mübarek geldi. O'da her yıl ABD den parayı alıp keyfine baktı. Mısır Baharında gelen Mursi 1 yıl kaldı. Sisi gelip devirdi. Mısır da eski düzen başladı, savaş yok.

Trumph bu kararı ne zaman aldı? 6 Aralık 2017 günü. 100 yıl önce ise İngiliz General Allenby de 9 Aralık 1917 günü Kudüs'e girdi. Yüzlerce yıl sonra hristiyan dünyasının oldu. 1948 yılında da İngilizler çekildi. 16 Dakika sonra İsrail Devleti kuruldu.

Bundan sonra ne olur.
Birbirlerini sevmeyen İslam Ülkelerindeki tepkiler bir süre sonra durur. Kudüs'te yaşayan Filistinliler tepki gösterir. İsrail polisi ve askeri göstericileri öldürür veya yaralar. Bazılarını da hapse atar. Bu tepkilerden sonra bir süre sonra onlar da pes eder ve bırakırlar. Silahsız olan bu tepkiler acımasızca bastırılır. Sonuçta kazanan İsrail olur.
Bizimkiler de İsrail'e beddua yağdırır ama İsrail'e birşey olmaz. Trumph hem Amerikan tarihine hem de Hıristiyanlık tarihine geçer.

İslam Ülkeleri birleşip de neler yapacak bekleyip göreceğiz....
 
Kudüs Hıristiyanların, Mekke de Şeytanın Hedefinde
"Kudüs Hıristiyanlar için kutsaldır" diyerek Haçlı Ordularını yollayan Papa Urban, en sonunda kentin ele geçirilmesine sevindi. Avrupalıları sevindiren şey ise Doğu’nun zenginliği idi ve hedefte bu zenginliklerin Avrupa’ya getirilmesiydi. Türk ve İslam Dünyası ise birleşememenin verdiği hata ile Kudüs’ü kaybettiler. Kenti kuşatan Haçlı Ordusu yıpranmış, yorulmuş, yarı aç şekilde iken savunamayıp kenti kaybeden Müslümanlar acı bir bedel ödediler. 70 Binden fazla Müslüman katliama uğradı. Kentteki yahudiler de nasiplerini aldı. Onlardan da 20 bin civarında kişi öldürüldü. Müslüman Devletler birleşip de Kudüs’ü yeniden alana kadar 88 yıl geçti.

Bu savaşlarda Anadolu Selçukluları bu orduların çoğunu yok ettiler ve haçlıların Kudüs’te güçlenmelerine izin vermediler. Sonunda Selahattin Eyyubi 2 Ekim 1187'de Kudüs’ü yeniden ele geçirdi. Müslüman Devletlerin kontrolünde kalan Kudüs 9 Aralık 1917 günü İngilizlerin eline geçti. Bugünkü süreç başladı.

Gerçek sorun şu: İslam Ülkeleri ne yapacaklar ?
İsrail ortalık durulduktan ve ABD de büyükelçiliğini Kudüs’e taşıdıktan sonra diğer devletlerin de elçiliklerini Kudüs’e taşımalarını isteyecek mi ?.. Gidişat onu gösteriyor da…
 


Kaynak Kitaplar:
İLLUMİNATİNİN HEDEFİ İSLAM
AMERİKAN KEHANETLERİ VE TÜRKİYE
DÜNYANIN GİZLİSİLAHLARI
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.