Türkiye Cumhuriyeti içinde bazı isimler vardır ki; yüreği sadece devleti ve vatanı için çarpar. Devlet görevinde olan bazı isimler vardır ki; ona rütbeler, ünvanlar yetmez… İşte Devlet içinde önemli görevlerde bulunmuş isimsiz Kahramanlardan biri de Kaşif Kozinoğlu’dur. Maalesef Ergenekon kumpas davalarında birçok vatansever gibi o da yargılanmış ve ne hikmetse sözde kalp krizi nedeniyle ölmüştür (öldürülmüştür).. Ölümü hala şüpheli bir şekilde tam bir muamma olarak kalmaktadır. Özellikle Orta Asya, Afganistan ve İran’da önemli görevlerde bulunmuştur. Bunun yanı sıra Devlet içinde de çok önemli bilgilere ve sırlara sahipti.

2200 yıllık Kadim misyonun bir takipçisi olan Kozinoğlu bu sır bilgilerin bazılarını kendi el yazısı ile yazarak 2 kısım halinde Aydınlık grubuna göndermiş ve bir kitap halinde bu bilgilerin gönderilen kısmı yayınlanmıştır. Bu bilgilerin çok hayati bir öneme sahip olduğuna inanıyordu. Bunların bazılarının yayınlanmasını istiyordu. Ne var ki yayın sürecinde kendisi çok önemli yeni bazı belgeler vereceğini söylemiş lakin 12 Kasım 2011 günü Kalp Krizi şüphesi ile ölmüştür.

Asıl mevzu ise Kaşif Kozinoğlu gibi Türk İstihbaratının duayeni sayılabilecek nadir bir kişinin bu söylediği ama ani ölümünden dolayı veremediği belgeleri mutlaka sakladığı bir yer de vardı. İşte en önemli soru da burada başlıyor… ‘’Acaba bu belgeler şu an kimin elinde veya kimlerin eline geçti? Bu belgeler önümüzdeki dönemde yayınlanmak üzere birileri tarafından hazır mı bekletiliyor? Ya da birileri tarafından, birilerine karşı pazarlık unsuru olarak mı kullanılıyor? İşte tüm bu sorular hayati önem taşımaktadır. Tıpkı kayıp belgeler ve sırlar gibi…

Şahsi kanaatime göre önümüzdeki yakın dönemde çok önemli bilgi ve belgeler ortaya çıkacaktır. 2019 yılı içerisinde Türkiye’de iç dengeleri kökten değiştirmek için önemli planlar yapılmaktadır. Dolayısıyla bu konuda çok dikkatli olunmalıdır. Devlet içindeki bazı klikler bu konuda fırsat kollamaktadır. Belki de bu fırsatı da Kaşif Kozinoğlu’nun kayıp belgelerinin içinden bazı önemli bilgileri servis ederek başlayacaklar bazı şeylere! Bu konuda Psikolojik savaşa karşı dikkatli olunmalıdır.

Bu belgelerin en önemli kısmı ise dönemin Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt ve o zamanlar Başbakan olan Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın 135 dakika süren meşhur Dolmabahçe Görüşmesi olduğu şüphesi yüksektir. Yakın dönemde iki tarafından mezara gidecek dediği sırlar, belki de mezara gitmeyebilir. Bu konuda çok dikkatli olunmalıdır. Bu belgeler üzerinden bir kaos ortamını da körüklemek isteyebilirler. Bu görüşme yakın tarihin en önemli sırlarından biridir. Kara Propaganda yaparak bu konuda bir pazarlık ya da planları gereği devletin üst kademesinde kriz ortamı oluşturabilirler. Bu konuda önceden karşıt propaganda ve hamleler konusunda da geç kalınmamalı ve masa da hazır bekletilmelidir.

Her ne olursa olsun, dışarıdan içeriyi karıştıracak her hamlenin karşısındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Devlet sırrı kavramının, devlete zarar verecek kısımları konusunda çok dikkatli davranılmalı. Devlet sırrı kavramına saygılı olunmalı. Önümüzde çok zorlu bir 2019 var. Her açıdan böyle! Ben bu 2019 hususunu da uzun zamandır yazmaktayım. Beni tanıyan ve takip eden dostlar bilirler. Unutmamalıdır ki: Bölge için Türkiye Cumhuriyeti her daim diri ve güçlü olmak zorundadır. Hem bölge insanının hem de bizim güçlü bir Türkiye’ye her zaman ihtiyacımız vardır.

Ve son söz: “2200 yıllık Türk Üst Aklı Türk Devletinin Sigortasıdır”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.