Alın verin ekonomiye can gelsin.

Etinden sütünden faydalandınız yetmedi her gün bir kadın canına kast ediliyor iki ayda 75 kadın öldürüldü. Pek sayın cumhurbaşkanı hazretlerimiz medyaya höykürdü, "yeter artık zıvanadan çıktınız !.." Bence de yeter, bırakın herifler rahat rahat sessiz sedasiz gebertsinler kadınları.. sizde uğrastirmayin bu kadar, karılar (afedersiniz) hamamına döndü sokaklar, az sessiz ölün, insanların asabını, psikolojisini bozmayın.

Görsel medya da kadın mı pazarlıyorlar eşya mı bilemiyor insan? Mobilya reklamında, araba reklamında, cips, çikolata, dondurma.. aklına ne gelirse yarı çıplak şuh kadınlar.. amiyane tabirle yatak odası ses moduyla cips ve dondurma yiyenler. Kadının etini cerez yapıp sununca patlıyor gidiyor satışlar. Sokak da hanımefendi, mutfak da aşçı, yatak odasında bilmem ne diye bir çok sıfatla özdeşleştirilen ! Babası, eski kocası, yeni kocası, abisi oğlu, herhangi bi erkek (!) tarafından psikolojik ve fiziksel şiddete, tacize tecavüze uğrayan uğratılan kadın ! İnsanoğlu olduğunu unutanların ayakları altında ezilen kadın. Cennet anaların ayakları altındadır söylemini ters çevirip tepetaklak edip, ayaklar altına alınan kadın!

Dünya kendi etrafında değil kadınların etrafında dönüyor bunu unutmayın, çünkü bu kadar insan, kadın karnından dünyaya geliyor, dokuz ay boyunca karnındaki insan yavrusunu beslerken, canından can verirken, sağına mı yatsa soluna mı ?  Sırt üstü yatmaya hasret kalınan, nefesi darlanan, sancılar içinde doğurulan, süt kirpiklerinin ucundan akan, uykusunu o canlıya vakfeden, uykusuz gecelerini zincir yaptığı insanoğullarının bir ömür sancı, acı çektirdiği kadın !..

365 günün bir gününde ana bacı sevgili kadın oluyorsa “Hadi oradan ! Hadi oradan!..."

Ne demiş rahmetli Neşet Ertaş “Kadınlar insandır, biz insanoğlu”

İnsanlar insanoğlu olduğunu unutmasaydı böyle günler icat edilmezdi.

Gününüz kutlu olsun İNSANLAR !..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.