Fransa’da Jean J. Jacgues Servan Schreiber 1969 Yılında bir kitap yazdı. “ Amerika Meydan Okuyor” Kitabında 1980’lerden itibaren Dünyanın nasıl olacağını bir Kahin gibi yazdı. Gelecekte olacak olaylardan en önemli olanları şöyle sıralamıştı:

  1. Kentler çok büyüyecek ve 15-20 Milyon İnsanın yaşayacağı şehirler kurulacak.
  2. Teknoloji gelişecek.
  3. Teknoloji insanları yalnız bırakacak.

Bu üç olay 2000 yılından itibaren gerçekleşmeye başladı. Birden bire dijital dünya patladı. Kristal Teknolojisi-Cipler hayatımıza girdi. İnternet ise 24 saat içinde boş bulduğumuz her dakika ondayız. Sosyal Medya dışında filmler müzikler her şey bizi etkiliyor. Milletlerin kontrol edilmesini de sağlıyor. Sosyal Medya hesaplarındaki bilgiler Amerika da toplanıyor.

Müslüman Ülkeler Kontrol Altında

Yapılan araştırmaya göre toplam nüfusu 170 milyon olan 10 Arap ülkesinde insanlar günlük olarak ortalama 360 milyon saat Google, YouTube ve Facebook'ta zaman geçiriyor. Ramazan'da bu süre 70 milyon saat daha artmış. Özellikle iftar öncesi ve imsak sonrası. Geri kalan zamanda iskambil oynanır. Peki bu insanlar ne tür konular aramış, yazmış ya da izlemiş?
Ağırlıklı olarak yemek, moda, güzellik, seks, spor ve film. Dini konular %2..

 

Araplar, İstanbul’a gelen din kardeşlerimiz, camileri geziyorlar yalanına inanan zavallılar, Arapların karakterlerini daha yeni yeni öğreniyorlar.


CİA, MOSSAD ve MI6 gibi önemli istihbarat örgütleri sosyal medyayı kullanan yaklaşık 3 milyar insanı izliyor, özel bilgilerine ulaşıyor ve kendi planlaması doğrultusunda bu bilgilerden yararlanıyor.
Google, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube ve benzeri ağların sahiplerinin Yahudi kökenli olması özellikle İsrail ve ABD'nin işini kolaylaştırıyor.
Mossad'ın son beceresi WHATS APP üzerinden konuşup yazışanların bilgilerine ulaşabilecekmiş. Doğru ise yakında Wiber, Skype, Facetime ve Telegram üzerinden haberleşen ya da iletişim kuran herkesin özel bilgileri Mossad ve dostu istihbarat örgütlerinin elinde olacak.

 

Doğruysa artık sadece ‘özel insanlar' değil, istenen herkes dinlenecek ve bilgilerine ulaşılacaktır. Hiç kimsenin ‘özeli' kalmayacaktır. Tepemizdeki uydular, en gelişmiş telefon dinleme teknolojileri ve sokağa çıktığınız andan itibaren gün boyu sizin her adımınızı izleyen binlerce kameradan kaçma şansınız hiç yok.

Kimin umurunda bilinmez ama dünyada 7 milyar insanın 100 milyonunu izlediğiniz zaman her şeyi kontrol etmiş olursunuz. Büyük devlet ve ‘Beynelmilel' örgütler her şeyi bu 100 milyon insan üzerinden yapıyor.
Lider ve yöneticileri buluyor ve her alanda her sektörde kendi adamlarını kolluyorlar. Ordu, emniyet, istihbarat, iş dünyası, üniversiteler, medya ve devletin kurumları böyle ele geçiriliyor.

 

Misafirliğe gidildiğinde bile herkes bir köşeye çekiliyor ve cep telefonunu ‘mıccıklıyor'. İnsanlar birbiriyle konuşmuyor, herkes cep telefonu ya da tabletiyle zaman geçiriyor ve duygular yok oluyor. O yüzden bu bayram da ziyarete gittiğinizde cep telefonlarınızla oynayacaksınız ama az oynayın ailelerinizle daha fazla vakit geçirin. Dedeler ve Ninelerle daha çok konuşun derim….
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.