Bir doların üzerinde çeşitli şifreler olduğunu ne anlamlara geldiğini “gül ve haç” teşkilatlarını deşifre eden Merhum Başbakan Necmettin Erbakan’dan öğrendi Türkiye. Aslında para ABD’nin değil Amerika Merkez Bankası sahiplerinin ve ABD’ye kiralanmış aynı zamanda en fazla sömürülen ülkeye kullanım hakkı verilmiş Rockefeller ailesinindir. Bir yeşil kağıt üzerine bir düğmeye basmayla on beş dakikada basılıp insanların bir yıllık emeklerinin sömürüldüğü bir araç yapılmıştır.
İlk insan, ilk yerleşim merkezi, ilk çocuk, ilkler önem arz eder. Bir dolar da böyle, dünyada var olan varlığı herkesi rahatsız eden lakin varlığından insanların bi haber olduğu “Siyonist yapı” içinde önem arz etmektedir.

Apaçık kendilerini gösterirler ama kimse farkında olmaz. İnsanlar onları tanıyamazlar ancak onlar bir birlerini çok iyi tanırlar ve emir komuta zincirinde de saygısızlık yapmazlar. Aslında hepsi çok göz önündedir fark edilmezler.

.

Bazen bir tiyatrocu, bazen şarkıcı, bazen bir asker.

Ama diğer kimlikleri insanlar tarafından pek bilinmezler. Aynı zamanda bir de bu gizlemelerini insanları aptal yerine koyarak aralarında dillendirirler. Nuri Kantar’ı herkes tanır “kaynanalar” dizisinden kendisinin bir dönem “baron” olduğu söyleniyor. Herkes tanıyor ama tanınmıyor.
Mesela Bülbülderesi Mezarlığında “sakladım söylemedim, derdimi gizli tuttum uyuttum,” ifadesi yazılıdır, çok manidar değil mi?.
Çift kimlikliler yani Sabetaistlerin bir bölümü Bülbülderesi bir bölümü de Zincirlikuyu Mezarlığına gömülüyorlar. Bursa’mızdaki tercihleri Emirsultan Mezarlığı oluyor. Kimisi dindar görünüp hacı pilavı organizasyonu yapıyor, kimisi ateist. Cenazeleri de genelde Teşvikiye ve Marmara İlahiyat Camilerinden kaldırılıyor.

Dönelim bir Dolara, “Gizli Dünya Devletleri” kitabında dolardaki piramit şöyle anlatılmış.
13 kademesi mevcut en üstte de “luzifer” mason ilahının gözü. Şeytanı temsil ediyor. Gözün hemen altında üç kabalist haham, gizlilerdendir. Bir tanesi şeytanla transa geçer ağzından köpükler akarak kısık bir sesle konuşur diğer iki haham yazıcıdır, dünyada nerede ne yapılacağı bu üç kişi tarafından alt kademelere bildirilir ve Siyonizmin dünya hakimiyeti planları buradan yayılır. Bir altta 13-33 veya ikisinin yerine 70’ler meclisi görevdedir. Buraya kadar olanlar “Sanhedrin” üst düzey yönetimi oluşturur ve “hiç görünmeyen yöneticilerdir” yani tanınmayan gizli tutulanlar. Hemen devamında” B’nai B’rith/Bilderberg ucu görünen geneli gizli tutulan ara kademe akıl koordinasyonu bulunuyor. İzmir’de yapılan bir bilderberg toplantısı sonrası Ecevit “başbakanlıktan vazgeçerim ama içeride ne konuşulduğunu paylaşamam” demiştir. 1957 yılında Muharrem Nur Birgi ile başlayan bu maceraya Türkiye’den, Koç ve Sabancı ailelerinden temsilcilerle, Bülent Arınç, Ali Babacan Egemen Bağış, Fehmi Koru, Hasan Cemal ve daha niceleri.. Sırasıyla, Büyük Şark Locası-Komünizm (Rusya) -İskoç (İngiliz) Locası-York (Alman) Locası. Bir alt kademe de ise, halkın arasına giren üst kademelerin emirlerini kararlarını uygulayan organizasyonlar, Rotary-Lions- Diner-Ymca ve hemen altında Mavi localar ve önlüksüz masonlardan sonra da en alt kademesi insanlık olan bir Siyonist yapıdan oluşturulmuş. Diner “akşam yemeği yiyenler” manasına geliyor. Ymca ise “genç hristiyan erkekler” manasında. Mavi localar ise “evrensel kardeşliği sembolize eder. Üst kademede oluşan boşluklar alt kademenin en iyi kişisi ile doldurulur. Ve en alt kademede canlı, narkozsuz ameliyata ma’ruz kalan insanlık inim inim inletilmektedir. Teşkilat içinde teşkilatlar da oluşturuluyor. Adam Weishaupt, önderliğinde beş siyonistle 1 Mayıs 1776 yılında yapılan “yuvarlak masa” toplantısında şekillendirilen ve “bütün insanlığı kurulacak büyük israil’in hakimiyetinde köleleştirilme” kararı aldıkları toplantıda kabalist işaretlerin görsel olarak “beyin kontrolü” subliminal mesajlarla insanlara empoze edilmesi kararlaştırılır. Aynı tarihte “köleleştirilmek istenen insanlara” 1 Mayıs işçi-bahar-komünizm bayramı olarak hediye edilir. (Bakınız: illuminati entrika çemberi/Texe Marrs-Timaş Yayınları).

.
Yeni Dünya organizasyonu bir birlerine akraba olan Rockafeller ve Rothschild aileleri tarafından dizayn edilmekte olduğu düşünülüyor. Aile adına kurulmuş Vakıflar vasıtasıyla dünya ifsad çalışmalarını yürütüldüğü dillerde.
Asıl konuya girebilmemiz için bu bilgileri sizlerle paylaşmayı gerekli gördüm. Neden “başarısız darbe” mensupların üzerinden 1 dolar çıkıyor? Onlar nasıl bir teşkilat/organizasyon nasıl her yerde olabiliyorlar?
Devam edeceğiz…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali deniz 4 yıl önce

Bu bilgileri oy gibi bir güce sahip tüm ezilenlerin bilmesini sağlamalıyız,,,