İnanın Çocuklar..

Güzel günler göreceğiz, güneşli günler..

Muhteşem bir hafta sonu yaşandı. Hırslı, istekli, coşkulu ve sonu eğlenceli bir Pazar günüydü Bursasporlular için.

Her geçen hafta takımın, taraftarın ve şehrin inancı artmaya başladı. Bunun etkisi tribünlere de yansıdı. Resmi rakamlara göre 23.120 biletli seyirci gözükse de gayri resmi 30 bine yakın taraftar vardı Timsah Arena'da.. (Süper lig ilk 20 haftada ortalama 14 bin seyirci)

İnanmış ve takımına sahip çıkan yorulan futbolcusu yerine, kırmızı kart görüp oyundan çıkmak zorunda kalan futbolcusunun yerine tribünde koşan taraftarlar vardı. Susmadı sürekli destek verdi. Verilen mesaj belliydi ve bir ağızdan haykırıldı; “İstiyoruz şampiyonluğu inatla

Saha içindeki hırs, inanç devam ettiği sürece taraftar desteği daha da artacaktır. Zaten koşulsuz olarak kendilerinden maddi ve manevi feragat ederek her zaman “Şehr-i Müdafaa” yapmıştır Bursasporlular.

Bu arada Adana’dan gelen ve işleri sadece 90 dakika boyunca küfür etmek olan Demirsporlu arkadaşları unutmamak lazım. Umarım sağ salim evlerine varmışlardır. Onlar içinde önemli bir eğitimdi Bursaspor deplasmanı.. “Tuttuğun takıma nasıl destek verilmeli” konulu eğitime katılım sağladılar. Bu işin uzmanı Teksas Tribünü'nden özel ders alma fırsatı yakaladıkları için şanslılar.

Bursaspor, Demirspor karşısında önce tribünde sonra sahada gol attı.

Ama bununla kalmadı, hakemin son düdüğü ile birlikte stadyumdaki şarkıları çalan profesyonel, son golü attı diye düşünürken. Meğer son gol soyunma odasında atılmış. Golün sahibi her zamanki gibi kalecimiz Çağlar’dı. Hem de bu sefer uzun menzilli attı golü.

En büyük silahımız birliktelik ve bu birliktelik karşısında kimse duramayacaktır…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.