Son zamanlar hatırladığımız tüm eşik maçlarını kazanamayan Bursaspor, sonunda şeytanın bacağını kırdı. Zorda olsa kazanmasını bildi. Aldığı 3 puan ile sıralamada 3.’lüğe yerleşti.

Başlık olarak 'eşik maçı değildi' yazmamın nedeni de bu aslında. Daha önceki dönemlerde rakipler puan kaybettiğinde basında olsun, sosyal medyada, taraftar arasında olsun, yönetim ya da futbolcuların verdiği demeçlerde olsun önümüzde bir eşik maçı var tabiri kullanıldı ve stres yaparak hiç birini kazanamadık. Bu yüzden dün özellikle sosyal medyada taraftarlarımız totem olması adına “Eşik maçı değil” şeklinde paylaşımlarda bulunmuşu. Buna istinaden galiba ben de bu totemi devam ettirmek adına “Eşik Maçı Değildi” yazdım.

Bence eşik maçımız TFF 1.ligde oynayacağımız son maçtır.

Eşik atlamak Süper lige çıkmaktır.

Bursaspor’un başka amacı ve hedefi yoktur.

Alınan üç puandan daha fazlaydı aslında, diğer oynanan maç sonuçlarına göre 9 puanlık maç oldu. Kazanılması hem takım için hem de camia için çok iyi oldu. Taraftar desteği anlamında da “Yeniden Zirveye” kampanyası adına da mutlaka bir artış olacaktır önümüzdeki zaman diliminde.

Galibiyet güzel ama eksikleri görmeyi engellememeli. Kaldı ki İbrahim Üzülmez hocada maç sonu konuşmasında bunu dile getirdi. Takımın eksiklerinin olduğunu takviye yapılması gerektiğini üstüne basa basa söyledi. Artık son dakikalarda değil daha rahat kazanmamız gerektiğini söyledi. Çünkü bu durumun sağlığımıza iyi gelmediği aşikâr. Kalbimizin bu heyecana ne kadar dayanabileceği bilinmiyor.

Hocanın bu teşhisi koyması ve oyuncu değişiklikleri saldırgan bir oyun tercihini kabul ettiğini gösterdi. Yeni gelecek olan oyuncularla daha iyi olacağımızı ve zorlandığımız topu rakip götürmedeki eksikliğimizi daha ileriye taşıyacağımızı düşünmekteyim.

Son olarak ikinci golü Kubilay atsa da, golü aslında takıma maç boyunca ve özelliklede son 10 dakikada büyük destek veren taraftar attı ya da attırdı diyebiliriz. Bir kez daha Türkiye’deki sayılı taraftarlardan biri olduğunu kanıtlarcasına takıma destek vererek galibiyette rol aldılar.

"Yeniden Zirveye” sloganı ile inşallah yılsonunda arzuladığımız hedefe ulaşacağız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.