Vakıfbank kredi kartı ile bireysel ve ticari kredileri yapılandıracak

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Ziraat Bankası'nın ardından Vakıfbank da kredi kartı borçlularına 24 aya kadar yüzde 1.10, 60 aya kadar yüzde 1.20 faizle yapılandırma imkanı sunacağını duyurdu. Banka müşterilerinin kredi kartı borcunun yanı sıra bireysel ve ticari kredileri de yapılandıracak. 2018 yıl sonundan önce 100 bin TL'nin altındaki kredisi takibe aktarılan müşterilerinin, borçlarını peşin ya da 12 aya kadar taksitle ödemeleri halinde, takibe aktarım sonrası tüm faizlerini sıfırlayacak. VakıfBank’taki borçları 3 milyon TL’nin altında olup geçtiğimiz yılsonu itibarıyla ödemelerinde 31 gün ve üstü aksama bulunan müşterilerine altı aya varan ödemesiz dönemle yapılandırma imkânı tanıyacak.

Kredi kartı borcu yapılandırmasına bir kamu bankası daha katıldı. Ziraat Bankası'nın geçen hafta başlattığı kampanyaya VakıfBank da destek verdi. Vakıfbank, Ziraat Bankası'ndan farklı olarak sadece VakıfBank bireysel kredi kartı müşterilerinin VakıfBank ve diğer bankalardaki kredi kartı borcunu yapılandıracak.

MÜŞTERİLERİNİN KREDİ KARTI BORCUNU YAPILANDIRACAK

VakıfBank, bireysel kredi kartlarına ödeme kolaylığı sağlanması, aksamadaki bireysel ve ticari kredilerin yapılandırılması ile takipteki ticari kredi faizlerinin sıfırlanmasını içeren "Yanındaki Güç Paketi" kampanyasını açıkladı. Banka paket ile kredi kart borçlularına 24 aya kadar  yüzde 1.10, 60 aya kadar yüzde 1.20 faiz sunacak.  Bu kampanyadan VakıfBank bireysel kredi kartı müşterileri, VakıfBank ve diğer bankalardaki Aralık 2018 dönem borçları için faydalanabilecek.

TAKİPTEKİ BAZI KREDİLERİN FAİZLERİNİ SIFIRLAYACAK

Paketle bireysel ve ticari krediler de yapılandırılacak. Vakıfbank'tan yapılan açıklamaya göre banka 2018 yılsonundan önce 100 bin TL'nin altındaki kredisi takibe aktarılan müşterilerinin, borçlarını peşin ya da 12 aya kadar taksitle ödemeleri halinde, takibe aktarım sonrası tüm faizlerini sıfırlayacak. VakıfBank müşterileri, 30 Nisan'a kadar başvurmaları halinde bu kampanyadan yararlanabilecek.

DÜŞÜK FAİZLİ YAPILANDIRMA KAMPANYASI

Banka “Düşük faizli yapılandırma kampanyası”  kapsamında VakıfBank’taki borçları 3 milyon TL’nin altında olup geçtiğimiz yılsonu itibarıyla ödemelerinde 31 gün ve üstü aksama bulunan müşterilerine altı aya varan ödemesiz dönemle yapılandırma imkânı tanıyacak. Bireysel müşteriler borçlarını üç ay ödemesiz dönem ile 36 aya varan vadelerle yapılandırabilirken ticari segmentteki müşteriler ise altı ay ödemesiz olarak 60 aya kadar aylık yüzde 0.98’den başlayan faiz oranlarıyla kredi kullanabilecek. Kaynak: HT

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.