TOKİ’ye kaç kişi başvurdu? Şartları neler?

BURSA ARENA / Haber Merkezi

TOKİ'den düşük taksitli konut almak isteyen vatandaşlar başvuru şartları neler merak ediyor. Yapılan açıklamalara göre TOKİ ile 50 bin konut sahibini bulacak. Bakan tarafından açıklanan rakamlara göre rekor sayıda TOKİ başvurusu gerçekleşti. Peki TOKİ başvuru şartları neler?

TOKİ sosyal konut başvuru süreci devam ediyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar TOKİ başvuru şartlarını merak ediyor. TOKİ başvuru nasıl yapılır? TOKİ sosyal konut başvurusu nereden yapılır?

TOKİ EVLERİ İÇİN KAÇ KİŞİ BAŞVURU YAPTI

TOKİ’nin 50 bin konut projesine başvurular hızla devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum rekor başvuru sayısını açıkladı.

TOKİ SOSYAL KONUT BAŞVURUSU NEREDEN YAPILACAK?

TOKİ Sosyal Konut başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar şehirlerindeki Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve Ziraat Bankası şubelerine başvuru bulunacak. Hangi bankaya başvuru yapılacağını öğrenmek için duyuruları takip etmeniz yeterlidir.

İL İL KONUT SATIŞLARINA VE BAŞVURU TARİHLERİNE AĞIDAKİ LİNK ADRESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ

https://www.toki.gov.tr/satis/tr/duyurular?type=satis-kura

TOKİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bugünden itibaren başlayacak başvuru sürecinin, 19 Nisan’a kadar süreceğini ifade ederek şunları söyledi: “TOKİ’nin 50 bin sosyal konut projesiyle ilgili, 6 Mart itibarıyla başvuruları alacağız, 45 günlük süre var. 50 bin konut için talepleri 19 Nisan’a kadar alacağız. Talepleri alırken alt gelir grubu ve orta gelir grubuna yönelik, aynı zamanda şehit ailelerimize, gazilerimize ve emeklilerimize yönelik kontenjanımız olacak.” (Sözcü)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.