Oyak Renault’a Altın Pusula Ödülü

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Oyak Renault, kurum içinde iletişimini güçlendirmek amacıyla yayınladığı “Fabrikam Dergisi” ile Kurumsal Yayınlar Kategorisinde, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından Altın Pusula ödülüne layık görüldü.

İletişim sektöründe 46'ncı yılını kutlayan Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından bu yıl 17'ncisi düzenlenen Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri 400'ün üzerinde katılımcıyla sahiplerini buldu.

Türkiye’nin en büyük otomobil üreticisi Oyak Renault, TÜHİD Altın Pusula Yarışmasında " Kurumsal Yayınlar " kategorisinde ödüle layık görüldü.TÜHİD tarafından takdim edilen Atın Pusula ödülünü Oyak Renault adına Oyak Renault İletişim departmanı aldı.

OYAK RENAULT OTOMOBİL FABRİKALARI

Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları, yıllık 360 bin otomobil ve 750 bin motor üretim hacmi ile Renault’nun en yüksek kapasitesine sahip tesislerinden biridir. Oyak Renault, Clio IV, Clio Sport Tourer ve Yeni Megane Sedan modellerini, ayrıca bu modellerde kullanılan motor ve mekanik aksamı üretip ihraç etmektedir.

Bursa’da 582,483 m2 üzerinde kurulu üretim tesislerinde, Karoseri-Montaj ve Mekanik-Şasi Fabrikaları, Arge Merkezi ve Uluslararası Lojistik Merkezi bulunmaktadır. 1969 yılında Bursa’da kurulan Oyak Renault Otomobil Fabrikaları, 2017 yılı sonu itibariyle 7 binin üzerinde kişiye istihdam sağlamaktadır.

Oyak Renault, Kalite Güvence Sistemi’ni 1996 yılında ISO 9001 belgesiyle onaylatan ilk Türk otomobil üreticisi olmuştur. Eylül 1999’da “sıfır hata” ile ISO 14001 belgesini alan Oyak Renault Otomobil Fabrikaları, Renault Grubu çevre politikası çerçevesinde faaliyetlerini sürdürmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.